Μια τρομακτική ληστεία σημειώθηκε σε κατάστημα που πουλάει εύφλεκτα υγρά και καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας, καθώς ένας κλέφτης έβαλε φωτιά στο κεφάλι ενός υπαλλήλου, ο οποίος προσπάθησε να τον σταματήσει.

Όπως αναφέρει η New York Post, η επίθεση έγινε στο Appian Food and Liquor στο El Sobrante της Καλιφόρνια. Δράστης είναι ο 38χρονος Kendall Burton, που θεωρείται άστεγος και κατά γνωστός κλέφτης στη περιοχή, ενώ το θύμα είναι ο Suraj που εργάζονταν στο κατάστημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δράστης εκείνη την μέρα είχε επιχειρήσει αρκετές φορές να κλέψει το κατάστημα και οι υπάλληλοι τον είχαν σταματήσει, ενώ η αστυνομία δεν είχε πάει να ελέγξει την κατάσταση.

Τελικά, έκανε ακόμη μία απόπειρα για να πάρει υγρά αναπτήρα και όταν πήγε ο Suraj, τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό, ενώ στη συνέχεια του έβαλε φωτιά και εξαφανίστηκε. Οι αρχές, έφτασαν στη περιοχή και μετά από λίγο τον συνέλαβαν και κρατείται χωρίς εγγύηση, ενώ πλέον κατηγορείται για επίθεση με θανατηφόρο όπλο, εμπρησμό και ληστεία.

Ο Suraj νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Saint Francis Memorial Hospital του Σαν Φρανσίσκο και υπέστη εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού στο πρόσωπο, τον λαιμό, το στήθος και τον ώμο του.

Επίσης, η σύζυγός του, έχει δημιουργήσει GoFundMe για να μαζέψει χρήματα για τον Suraj, καθώς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία, ώστε να αποκατασταθούν τα τραύματα του.