Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης, βρέθηκαν χθες βράδυ στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Posidonio και επέλεξε ένα εντυπωσιακό σύνολο σε lime απόχρωση.

Το lime είναι ένα φωτεινό, ζωντανό χρώμα που βρίσκεται ανάμεσα στο κίτρινο και το πράσινο. Ονομάστηκε έτσι λόγω της ομοιότητας του με το χρώμα των φρούτων του lime.

Το μοντέλο επέλεξε ένα αέρινο σύνολο με ανοιχτό ντεκολτέ, το οποίο άφηνε εκτεθειμένο το μαύρο σουτιέν της, και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια και μια chain bag.

Το lime είναι ένα πολυδιάστατο χρώμα που προσφέρει ζωντάνια και ενέργεια σε ό,τι αγγίζει. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν και να προσθέσουν μια δόση φρεσκάδας στη ζωή τους, είτε μέσω της μόδας, της διακόσμησης, ή του σχεδιασμού.

Eίναι ιδιαίτερα έντονο και ξεχωρίζει λόγω της υψηλής φωτεινότητάς του. Είναι ένα χρώμα που τραβάει την προσοχή και συχνά συνδέεται με φρεσκάδα, ανανέωση και ζωτικότητα. Ενισχύει την αίσθηση της νεότητας και της αισιοδοξίας. Συμβολίζει τη φύση, την ανάπτυξη και την υγεία.

Το lime είναι ένα δημοφιλές χρώμα στη μόδα, ιδιαίτερα για καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα ρούχα. Συνδυάζεται υπέροχα με άλλα έντονα χρώματα όπως το φούξια, το τιρκουάζ, και το μοβ για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό και δυναμικό αποτέλεσμα. Συνδυάζεται καλά με ουδέτερα χρώματα όπως το λευκό, το μαύρο, και το γκρι για να ισορροπήσει την ένταση και να προσθέσει μια μοντέρνα και κομψή αίσθηση. Μπορεί να συνδυαστεί με παστέλ αποχρώσεις για έναν πιο ήπιο και ρομαντικό τόνο. Και σαφώς φοριέται σκέτο, όπως το έδειξε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό, καλοκαιρινό και μοντέρνο.