Βαρεθήκατε τα κλασικά τζιν και θέλετε να ανανεώσετε το στιλ σας; Δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιο παντελόνι να επιλέξετε, καθώς κυκλοφορούν εκατοντάδες στην αγορά; Για να ξεδιαλύνουμε λίγο την κατάσταση, συγκεντρώσαμε τα πιο μοδάτα σχέδια σε παντελόνια που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο δεν θα σας δεσμεύσουν, αλλά θα σας βολέψουν όσο και το αγαπημένο σας τζιν.

Παρακάτω θα βρείτε 5 σχέδια παντελονιού που αναδεικνύουν υπέροχα κάθε σωματότυπο. Δείτε, αποφασίστε και καλές αγορές!

Cargo pants

Εδώ και δύο χρόνια, τα cargo pants είναι παντού, από το street styling μέχρι τις πασαρέλες. Έχει αναδειχτεί σε βασικό κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας και όσες το έχουν φορέσει καταλαβαίνουν τον λόγο. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι άνετο, στιλάτο και ό,τι πρέπει για τη γρήγορη καθημερινότητά μας.

Mango Cargo pants with metallic details 55,99€

Parachute pants

Μετά τα cargo pants, ήρθαν τα parachute pants. Το σχέδιό τους είναι το ίδιο βολικό με τα προαναφερθέντα παντελόνια, ωστόσο εδώ το ύφασμα είναι πιο ανάλαφρο και «φουσκώνει», δημιουργώντας την αίσθηση του «αλεξίπτωτου». Είναι ιδανικά για τις καθημερινές σας βόλτες.

Levi’s Parachute pants 70€

Λεοπάρ παντελόνι

Αν έχετε Instagram, σίγουρα το έχετε δει πολύ τελευταία. Αν δεν έχετε, σας ενημερώνουμε πως το leopard print εξακολουθεί και την άνοιξη να κυριαρχεί στο street style, με τις fashion influencers να επιβεβαιώνουν ότι είναι πολύ εύκολο να πετύχουμε fashion σύνολα με ένα λεοπάρ παντελόνι.

Sezane Ciara trousers 110€

Ίσιο χαμηλόμεσο παντελόνι

Τον τελευταίο καιρό αγαπάμε όλο και περισσότερο τα χαμηλόμεσα παντελόνια. Είναι πολύ stylish και συνδυασμένα με ελαφρώς crop tops δίνουν τα ’90s vibes που φέτος φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν. Στο παρακάτω σύνολο, μάλιστα, δείτε πόσο όμορφα δένει το navy blue παντελόνι με τις κόκκινες μπαλαρίνες.

Mind Your Style Ίσιο υφασμάτινο παντελόνι με τσάκιση 45€

Λινό παντελόνι

Για το τέλος αφήσαμε το λινό παντελόνι. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το διαχρονικά υπέροχο λινό, που ταιριάζει σε οποιαδήποτε περίσταση το επιλέξετε. Δώστε μεγάλη βάση στα εσώρουχα που θα επιλέξετε να φορέσετε, καθώς έχει την τάση να διαφανίζει. Κατά τα άλλα, απολαύστε την αέρινη αίσθηση που χαρίζει!

Marks & Spencer Παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια από 100% λινό 49,99€