Το λευκό πουκάμισο δεν θα σας δυσκολέψει ποτέ ως προς το styling. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας τζιν, με παντελόνια, ακόμα και μέσα από φορέματα. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να αναδείξετε ακόμα περισσότερο το λευκό σας πουκάμισο και να το κάνετε statement κομμάτι του συνόλου σας.

Παρακάτω σας προτείνουμε 6 διαφορετικούς τρόπους να φορέσετε φέτος το oversized λευκό πουκάμισό σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι χρησιμοποιώντας το ως βάση και συνδυάζοντας τις ιδέες που θα δείτε, μπορείτε να πετύχετε ακόμα περισσότερα outfits.

Λευκό πουκάμισο + Μάξι φούστα

Ναι, το λευκό πουκάμισο ταιριάζει με τα πάντα. Η Dana Assanova και η Laura Jade Stone επέλεξαν να το συνδυάσουν με μάξι φούστα, δημιουργώντας δύο όμορφα και σικ σύνολα. Φέτος, οι μάξι φούστες είναι τάση, οπότε αυτός είναι ένας ακόμα τρόπος για να φορέσετε την αγαπημένη σας φούστα.

Dana Assanova

Laura Jade Stone

Tip! Η Stone έχει κλείσει εντελώς το πουκάμισό της και έχει σηκώσει τα μανίκια της, δίνοντάς μας ακόμα μια πρόταση για styling.

Λευκό πουκάμισο + Βlazer

Φορέστε το blazer σας μαζί με το oversized λευκό πουκάμισό σας, αν θέλετε ένα καθημερινό look για το γραφείο ή τις δουλειές σας. Για να ολοκληρώσετε τον συνδυασμό, φορέστε παντελόνι ή τζιν, όπως έκαναν οι Valeria Kei και Marine Diet, οι οποίες μας δείχνουν πώς το ίδιο κομμάτι μπορεί να ταιριάξει τόσο σε casual όσο και σε πιο office εμφάνιση.

Valeria Kei

Marine Diet

Tip! Αν θέλετε να ανοίξετε ένα παραπάνω κουμπί στο πουκάμισό σας, φροντίστε να φοράτε από μέσα ένα ωραίο bralette.

Λευκό πουκάμισο + Εμπριμέ

Αυτός είναι ο αγαπημένος μας συνδυασμός. Συνήθως, προτιμάμε να φοράμε τα εμπριμέ με μονοχρωμίες, οπότε το λευκό πουκάμισο είναι ιδανικό για αυτά τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Το φαρδύ λευκό πουκάμισό σας θα ταιριάξει τέλεια με την εμπριμέ φούστα ή το εμπριμέ παντελόνι σας.

Julie Sergent Ferreri

Clémence Guerin

Tip! Μην φοβηθείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας κοσμήματα, καθώς το εμπριμέ θα αναδείξει τα χρυσά ή τα ασημένια αξεσουάρ σας.