Μια νέα μαμά μοιράστηκε στο διαδίκτυο το γεγονός ότι ο πεθερός της έχει ένα παράξενο κόλλημα με το μητρικό της γάλα. Κάνοντας ανάρτηση σε ένα φόρουμ γονέων, εξήγησε πώς διάφορα περιστατικά, όπως το να κάνει ανάρμοστα σχόλια στην ομαδική συζήτηση της οικογένειάς τους και να τρώει τα muffins με το μητρικό της γάλα, την οδήγησε τελικά σε αντιπαράθεση μαζί του. Αλλά η απίθανη αντίδραση της πεθεράς της ήταν εκείνη που τη συγκλόνισε.

Η ανάρτησή της, στην οποία λέει ότι αποκάλεσε τον πεθερό της «ανώμαλο» έχει συγκεντρώσει 17.000 likes και 2.300 σχόλια.

Η γυναίκα ξεκινά εξηγώντας ότι αυτή τη στιγμή θηλάζει τον επτά μηνών γιο της και είναι πεπεισμένη ότι ο πεθερός της «φέρεται περίεργα» και «αυτό την κάνει να νιώθει άβολα».

Το πρώτο σημάδι που χτύπησε καμπανάκι εμφανίστηκε όταν άρχισε να κάνει περίεργα σχόλια στην ομαδική συνομιλία της οικογένειας.

«Έφτιαξα μωρουδιακά παγωτά από το γάλα του στήθους μου πριν από μερικούς μήνες και ο πεθερός μου έγραψε στο ομαδικό chat: Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω ένα από αυτά Του είπα: Είναι φτιαγμένα από μητρικό γάλα’, και είπε ότι δεν πρόσεξε αυτή τη λεζάντα», εξηγεί.

Μητέρα θηλάζει το μωρό της

Της φάνηκε περίεργο εκείνη τη στιγμή, αλλά μόνο όταν συνέβη κάτι άλλο, απέκτησε πραγματικά σαφή εικόνα της ανατριχιαστικής εμμονής του πεθερού της.

«Σήμερα έψησα μερικά μάφινς για το μωρό. Είναι μια συνταγή που απαιτούσε μισό φλιτζάνι μητρικό γάλα, οπότε τα έφτιαξα σύμφωνα με τη συνταγή», λέει. «Ο πεθερός ήρθε απροειδοποίητα και είπε: “Ω, κάποιος ψήνει”, οπότε του είπα: “Αυτά τα μάφινς είναι για το μωρό, είναι μόνο φρούτα, αλεύρι και μητρικό γάλα. Έχω ένα κανονικό κέικ που μπορούμε να φάμε”».

Στη συνέχεια, η μαμά βγήκε από το δωμάτιο για να πλύνει τα χέρια της, αλλά όταν επέστρεψε, ένα από τα μάφινς έλειπε.

Ο πεθερός της παραδέχτηκε ότι το έφαγε, γεγονός που έκανε τη μαμά να του πει ότι ήταν «αηδιαστικό». «Του είπα ξανά ότι ήταν τα muffins με μητρικό γάλα του μωρού», θυμάται η ίδια, αλλά εκείνος είπε ότι δεν πειράζει γιατί «το μητρικό γάλα είναι vegan».

Τελικά τον αποκάλεσε «ανώμαλο» και του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της.

Μετά το περιστατικό, ο πεθερός της την έβρισε, ενώ ο σύζυγός της έμεινε μπερδεμένος από την όλη κατάσταση.

Τότε εκείνη αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην πεθερά της για να της εξηγήσει τι συνέβη. «Αποκάλυψε ότι ο πεθερός μου πάντα “ενδιαφερόταν πολύ” για το θηλασμό και στην πραγματικότητα τάιζε τον άντρα μου μόνο όταν ήταν μωρό για τέσσερις μήνες και πάντα πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα!», ανέφερε.

Και εκτός από αυτή την αποκάλυψη, η πεθερά της είπε επίσης ότι ο σύζυγός της αναγκάστηκε να αλλάξει δουλειά αφού «μια γυναίκα παραπονέθηκε ότι την ενοχλούσε συνεχώς όταν έβγαζε γάλα σε έναν συγκεκριμένο χώρο στο γραφείο».

Η γυναίκα τότε αποφάσισε ότι ο πεθερός της δεν ήταν πλέον ευπρόσδεκτος και ζήτησε να της επιστρέψει το κλειδί του σπιτιού τους. «Του είπα ότι αν η ίδια του η γυναίκα τον θέλει κλειδωμένο έξω, τότε το δικαιούμαι κι εγώ», κατέληξε.

Κάποιος συνόψισε τον παραλογισμό του νήματος λέγοντας: «Τι τρομερή μέρα για να έχεις μάτια», ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Απλώς σκεφτόμουν: “Τι κρίμα που ξέρω να διαβάζω”».

Άλλοι υποστήριξαν τη μαμά και τη διαβεβαίωσαν ότι δεν έχει καθόλου άδικο. «Πόσο δύσκολο είναι να ΜΗΝ τρως μάφινς με γάλα από β@@@, φίλε», ανέφερε ένα σχόλιο. «Αυτό είναι αηδιαστικό και άκρως ανάρμοστο», έγραψε κάποιος άλλος.