Η Wanessa Moura, 29 ετών, ήθελε να φτιάξει ένα μοναδικό άρωμα για να προσελκύσει τους άνδρες. Αφού ο πρώην και ο νυν αγαπημένος της επαίνεσαν το φυσικό της άρωμα ως «σέξι και συναρπαστικό», εμπνεύστηκε να το εμφιαλώσει και να το πουλήσει.

«Εκτός από τις φρουτώδεις νότες του μανταρινιού, του περγαμόντο και του ροζ πιπεριού, το άρωμά μου έχει μια ιδιαίτερη, σούπερ οικεία πινελιά: τον ιδρώτα μου. Είναι ένα μείγμα πάθους και μυστηρίου», δήλωσε η Moura.

Το μοντέλο, από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, δήλωσε ότι το άρωμα Fresh Goddess έχει σκοπό να «αφυπνίσει και να τραβήξει την προσοχή» των άλλων και να λειτουργήσει ως αφροδισιακό για όποιον το φορέσει.

«Η φυσική μου μυρωδιά δελεάζει τους άνδρες, γι’ αυτό χρησιμοποίησα σταγόνες από τον ιδρώτα μου ως βάση για τη μυρωδιά του αρώματος», συνέχισε. «Ο ιδρώτας μου ήταν το πιο σημαντικό συστατικό στη φόρμουλα αυτού του ερωτικού και σεξουαλικού φίλτρου που έγινε το άρωμά μου».

Κάθε μπουκάλι περιέχει 8 χιλιοστόλιτρα από τον ιδρώτα της, για «ένα άγγιγμα αισθησιασμού και θηλυκότητας». Η ίδια το προωθεί ως το «ιδανικό άρωμα για ραντεβού». Μάλιστα, η Moura δήλωσε ότι οι πιστοί οπαδοί της συμφωνούν, υποστηρίζοντας ότι ένας θαυμαστής της επαίνεσε το προϊόν, επειδή «κάνει αυτό που υπόσχεται».

Μια αγοράστρια του αρώματος ισχυρίστηκε ότι «οι άνδρες έπεσαν στα πόδια της». Ο συνάδελφός της φέρεται να την ερωτεύτηκε σχεδόν αμέσως, ζητώντας δεύτερο ραντεβού σε λιγότερο από δύο ημέρες μετά το πρώτο.

«Είναι το ιδανικό άρωμα για να βγαίνετε ραντεβού και να απολαμβάνετε ευχάριστες εμπειρίες με τον σύντροφό σας ή να προσελκύετε την προσοχή όσων σας αρέσουν», δήλωσε η Moura.

Το άρωμα με τον ιδρώτα της Moura θυμίζει την τάση του TikTok «vabbing», κατά την οποία χρησιμοποιείται κολπικό υγρό ως άρωμα. Οι γυναίκες ανέφεραν πως είναι το κλειδί για να προσελκύσουν εργένηδες στην πόλη.

Οι φερομόνες και ο ρόλος τους στην έλξη των ανθρώπων

Αν και σε κάποιους, η μυρωδιά του σώματός τους τείνει να εκκενώνει ένα δωμάτιο, σε κάποιους άλλους θα μπορούσε να έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με το nypost.com, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε νωρίτερα φέτος διαπίστωσε ότι η έκθεση στις μυρωδιές των άλλων ανθρώπων θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανακούφιση από το κοινωνικό άγχος.

Το φαινόμενο βασίζεται στις φερομόνες, τις φυσικές χημικές ουσίες που εκπέμπουμε, οι οποίες παίζουν βασικό ρόλο και στην έλξη. Μια παλαιότερη μελέτη έδειξε ότι οι άνδρες μπορούν να μυρίσουν πότε μια γυναίκα είναι ερεθισμένη, ενώ μια άλλη έδειξε ότι οι ελεύθεροι άνδρες βρωμάνε περισσότερο από τους δεσμευμένους.