Η ιστορία της θυμίζει την ταινία με πρωταγωνίστρια την Ντρου Μπάριμορ, «Never Been Kissed». Η 32χρονη Allora Campbell από τη Νέα Υόρκη αποκαλύπτει ότι δεν είχε φιλήσει ποτέ κάποιον ούτε είχε βγει ραντεβού – μέχρι τον περασμένο μήνα.

Πίστευε πάντα ότι ο κύριος Σωστός την περίμενε κάπου εκεί έξω. «Υπέθεσα ότι τις γυναίκες πρέπει να τις κυνηγούν ή ότι θα συμβεί κάποιο είδος γνωριμίας», δήλωσε στο South West News Service. «Αλλά αυτό δεν μου συνέβη ποτέ».

«Σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μου», είπε η 32χρονη. Παραδέχτηκε ότι για σχεδόν δύο δεκαετίες «έχασε την εμπιστοσύνη της στην αγάπη» και ένιωθε ότι «δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες της κοινωνίας για τα ραντεβού».

Έτσι, διοχέτευσε όλη την προσοχή και την ενέργεια στην καριέρα της και στα ταξίδια.

«Ένιωσα ότι είχα χάσει 15 χρόνια μέχρι να το αποδεχτώ», σημείωσε. «Ήμουν εγκλωβισμένη σε έναν ρόλο: Από τον πρίγκιπα στην πριγκίπισσα». Όταν «δεν συνέβη», είπε ότι αμφισβήτησε αρκετές φορές τον εαυτό της. «Αναρωτιόμουν: Είμαι αρκετά καλή;”», συνέχισε.

Η Campbell προσπάθησε να βρει την αγάπη στο διαδίκτυο μέσω εφαρμογών γνωριμιών, αλλά η εμπειρία ήταν σε μεγάλο βαθμό αποτυχημένη. «Κατέβαζα μια εφαρμογή γνωριμιών μια φορά το χρόνο, είχα άσχημες εμπειρίες με φρικιά και τη διέγραψα χωρίς να βγω ραντεβού», είπε.

Ήταν κατά τη διάρκεια των διακοπών όταν σκέφτηκε ότι αν δεν έκανε κάτι, η ζωή της δεν θα άλλαζε ποτέ.

«Αγαπώ τη ζωή μου, αλλά ήθελα να δοκιμάσω να βγω ραντεβού. Πέρασα τόσα χρόνια ανησυχώντας για το τι θα σκεφτόταν ο κόσμος για μένα». Ήταν αυτοσαμποτάζ. Κατέβασα τις εφαρμογές γνωριμιών και αποφάσισα να δοκιμάσω. Ο στόχος μου ήταν απλώς να βγω ραντεβού και να νιώθω αρκετά άνετα για να το κάνω», συνέχισε.

Η 32χρονη γνώρισε τελικά έναν άνδρα με τον οποίο έκτοτε έχει βγει τέσσερα ραντεβού. «Ήμουν τρομοκρατημένη για το πρώτο ραντεβού. Τραγουδούσα το “I Have Confidence” από το “The Sound of Music” σε όλη τη διαδρομή», είπε.

Και ναι, έχουν φιληθεί. «Ήταν τόσο άνετος με το γεγονός ότι δεν είχα φιλήσει ποτέ κάποιον ή δεν είχα βγει σε κανένα ραντεβού. Δείχνει σεβασμό. Έδωσα το πρώτο μου φιλί και ήταν πολύ γλυκό».

Τώρα, μοιράζεται την εμπειρία της χωρίς ραντεβού. «Είναι σαν να κουβαλάς ένα βαθύ, σκοτεινό μυστικό. Με έκανε πιο γενναία που το είπα δυνατά. Μπορούσα πάντα να αποφεύγω τις ερωτήσεις για ραντεβού, οπότε κανείς δεν το ήξερε πραγματικά πριν. Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι πια».

«Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Η ζωή είναι ένας μαραθώνιος», τόνισε η 32χρονη.