Τα οπίσθια έξω! Αυτό απαντά η Influencer του TikTok, Stella Williams στους επικριτές της, όταν της λένε ότι η κοιλιά της μοιάζει με πισινό όταν φοράει στενό παντελόνι. Η fashionista plus size υπερασπίζεται συνεχώς τον εαυτό της σε βίντεο που ανεβάζει. Μάλιστα σε ένα από αυτά, εξήγησε ότι δεν έλαβε κλήση από το κάστινγκ της Khloe Kardashian στο Good American.

Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα, η Williams φόρεσε ένα λευκό τοπ με δίχρωμο πράσινο παντελόνι.

«Εμμμ τα παντελόνια δεν είναι πολύ κολακευτικά», έγραψε ένας από τους σχολιαστές. Η Williams έκανε ένα βίντεο στη συνέχεια ποζάροντας με το ίδιο ρούχο: «Αν σταματούσα και σκεφτόμουν τι ήταν «κολακευτικό» για τον κόσμο κάθε φορά που ντυνόμουν, θα ήμουν δυστυχισμένη. «Με μισείτε, αλλά είμαι χαρούμενη», πρόσθεσε η influencer.

«Νομίζω ότι το παντελόνι χρειάζεται απλώς ένα Spanx γιατί μου αρέσουν τα χρώματα και οι γραμμές», σχολίασε ένας άλλος κριτικός. «Δεν χρειάζεσαι καλούπια», απάντησε η Williams σε ένα ακόμη κλιπ. «Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να νιώθεις καλά με τα ρούχα σου! Μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και τα ρούχα γίνονται προαιρετικά», μεταδίδει η nypost.

Για να μην υπονομευτεί ξανά, έφτιαξε ένα άλλο βίντεο, αποκαλύπτοντας αυτή τη φορά ότι το πράσινο παντελόνι της εξαντλήθηκε γρήγορα στη Fashion Nova μόλις είπε στους θαυμαστές της πού να το βρουν. «Λοιπόν, αν έχετε επηρεαστεί, συγγνώμη», χαμογέλασε.

@thestellawilliams

Replying to @thealishaondemand #greenscreen Fashion Nova time to reup this contract 🥳 but fr I hope y’all tag me in your looks!

♬ original sound – daniellarson

Τελικά, η Γουίλιαμς, είπε την τελευταία λέξη, όταν ενημέρωσε με λυγμούς τους θαυμαστές της ότι όντως έλαβε μια πρόσκληση για να ληφθεί υπόψη για το Good Squad της Kardashian. «Υποθέτω ότι θα πάω στη Νέα Υόρκη την Κυριακή», είπε εμφανώς συγκινημένη.

@thestellawilliams

Replying to @yungxgoddess #greenscreen Good American Casting Call Results #GAGoodSquad

♬ BILLIE EILISH. – Armani White

Συγχαρητήρια, είσαι τόσο όμορφος και απαραίτητος άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο. Σου εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο. Είθε οι μέρες σας να είναι για πάντα ευλογημένες», σχολίασε ένας υποστηρικτής. «Συγχαρητήρια και ο τρόπος που διαχειρίστηκες την ανύπαρκτη απόρριψη ήταν κορυφαίος και σαν θεά είσαι άξια», έγραψε ένας άλλος.