Το σώμα χρήζει καθημερινής φροντίδας. Ιδού τα προϊόντα αλλά και το know-how για μια απαλή, υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, τόσο στις γιορτινές ημέρες όσο και τον υπόλοιπο χρόνο.

Body Oil

Τα έλαια σώματος απευθύνονται κυρίως σε εσάς που έχετε ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Χαρίζουν άμεση ενυδάτωση και βελούδινη αίσθηση, που θα σας συνεπάρει.

Τα λάδια σώματος δεν ενδείκνυνται για λιπαρές επιδερμίδες. Επιπλέον, για καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τα σε στεγνό δέρμα.

Body Scrubs
Απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας απαλότητα, ενυδάτωση και λαμπερή υφή στο δέρμα σας.

Body Butter

Η ενυδατική δράση του είναι πιο έντονη από εκείνη της κλασικής κρέμας σώματος. Αυτό οφείλεται στην παχύρευστη υφή του, χάρη στην οποία δρα άμεσα στο δέρμα σας.

Προτιμήστε τη χρήση body butter αμέσως μετά το ντους, όταν οι πόροι είναι ανοιχτοί και το προϊόν εισχωρεί γρήγορα στο δέρμα.

Λαχταριστά αφρόλουτρα

Αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς που λατρεύετε τις λουλουδένιες μυρωδιές. Τα αφρόλουτρα με εκχυλίσματα λουλουδιών στα συστατικά τους ενυδατώνουν το δέρμα, χαρίζοντας διακριτικό άρωμα, που διαρκεί για ώρες.
Πριν αγοράσετε ένα αφρόλουτρο, βεβαιωθείτε ότι κανένα από τα συστατικά του δεν θα σας προκαλέσει αλλεργία. Επιπλέον, αν δεν είναι αντισηπτικό, απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με την ευαίσθητη περιοχή.

Body Lotion
Δεν είναι λίγες οι φορές που το άρωμα μιας κρέμας, χάρη στα έντονα συστατικά της, αντικαθιστά επάξια το eau de parfum σας. Όπως και να έχει, η κρέμα πρέπει να κατέχει εξέχουσα θέση στο μπουντουάρ σας. Μην ξεχνάτε να τη χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.

Αν η κρέμα σώματος διαθέτει πολύ έντονη μυρωδιά, αποφύγετε τη χρήση αρώματος μετά από αυτή. Θα θεωρηθεί υπερβολικό.

Πηγή: myself.gr