Μια γυναίκα έχει γίνει viral στο TikTok, γιατί υποστηρίζει ότι δεν λούζει σε τακτική βάση τα μαλλιά της, αλλά μόνο μία φορά τον μήνα, καθώς αφήνει τα «φυσικά έλαια» να κάνουν την δουλειά τους, ώστε να έχει απαράμιλλη λάμψη.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, η Tink που διατηρεί τον λογαριασμό με το όνομα ως @cherries_87, ισχυρίστηκε ότι έχει εκπαιδεύσει τα μαλλιά της, για να παραμένουν καθαρά, χωρίς να χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με το νερό.

«Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, αφήνεις τα φυσικά σου έλαια να κάνουν την δουλειά τους», υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

Η Tink

Έτσι, ανέβασε ένα βίντεο, που ανέφερε πως δεν είχε λουστεί για 31 μέρες, ενώ έδειξε πως μπορεί να κάνει μπάνιο, χωρίς να βρέχει, έστω και καταλάθος, τα μαλλιά της.

«Ο λόγος που δεν τα λούζω για λίγο, είναι επειδή είναι πραγματικά πολύ καλό και υγιές στα μαλλιά σου, να αφήσεις τα φυσικά έλαια να κάνουν τη δουλειά τους», σημειώνει και προσθέτει πως «έτσι διατηρώ το χρώμα μου τόσο λαμπερό, γι’ αυτό τα μαλλιά μου μακραίνουν τόσο, είναι πυκνά και για αυτό είναι τόσο υγιή. Το κάνω κυριολεκτικά για 15 χρόνια περίπου».

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι «δεν είναι βρώμικο, ούτε αηδιαστικό», αλλά ένας τρόπος που συστήνει ανεπιφύλακτα σε όλους.

@cherries_87

Replying to @Mia x hope this clears things up ♥️♥️ #mumsoftiktok

♬ original sound – Tink

Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση «πλημμύρισαν» με χρήστες που δήλωσαν άφωνοι, ενώ άλλοι ζήτησαν συμβουλές, ώστε να τις εφαρμόσουν στα μαλλιά τους.

«Νομίζω ότι είναι πραγματικά εντυπωσιακό που εκπαίδευσες τα μαλλιά σου να το κάνουν αυτό. Δεν είναι καθόλου λιπαρά και φαίνονται υγιές!», έγραψε χαρακτηριστικά ένα άτομο, ενώ κάποιο άλλο ανέφερε πως «παλιά έπλενα τα δικά μου καθημερινά και ο κομμωτής μου τρελαινόταν. Συνήθως τα πλένω πλέον μια φορά την εβδομάδα τώρα».