Η SOSKIN, το skincare brand με τα καινοτόμα γαλλικά δερμοκαλλυντικά βιομιμητικής τεχνολογίας,  έφερε παριζιάνικο αέρα και λάμψη με τη συμμετοχή της στο bridal show Yes I Do Catwalk by System Professional που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στο Anassa City Events, υποστηρίζοντας για ακόμη μια χρονιά το έργο του Make-A-Wish.

Η SOSKIN συμμετείχε ως χορηγός για πρώτη φορά στη φαντασμαγορική εκδήλωση Yes I Do Catwalk by System Professional, φέρνοντας παριζιάνικο αέρα με παρουσία τόσο στο backstage area με Beauty Stand όσο και στο sponsors area με Photo Booth. Πιο συγκεκριμένα, οι 60 celebrities που περπάτησαν στο Catwalk, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στα ειδικά Beauty Stands που είχαν στηθεί στον χώρο προετοιμασίας του backstage μια μοναδική περιποίηση ομορφιάς με προϊόντα SOSKIN. Η εφαρμογή έγινε από beauty experts της μάρκας, με τις celebrities να βιώνουν την εμπειρία φροντίδας SOSKIN βλέποντας αυτό που η μάρκα υπόσχεται: πραγματικά αποτελέσματα, ορατά στην όψη.

Παράλληλα, μια επίσκεψη στο SOSKIN Photo Booth μετατρεπόταν για τους παρευρισκόμενους σε ένα μαγευτικό ταξίδι στη… Γαλλία! Ένα ρομαντικό υπνοδωμάτιο σε γαλλικό στυλ, με πινελιές που πάντρευαν το σύγχρονο με το κλασικό και θέα από το παράθυρο τον επιβλητικό πύργο του Άιφελ, συνέθεταν το σκηνικό του χώρου. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει από το υπνοδωμάτιο, το απόλυτο boudoir ομορφιάς, με προϊόντα από κάθε σειρά περιποίησης SOSKIN για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και λάμψης κάθε τύπου επιδερμίδας. Και επειδή μια αναμνηστική φωτογραφία είναι το must “click”κάθε ταξιδιού, κάθε celebrity τράβηξε τη δική της για να κρατήσει αυτή τη μοναδική ανάμνηση ομορφιάς και λάμψης!

Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση Yes I Do Catwalk by System Professional είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα στηρίζοντας το Make-A-Wish, δίνοντας την ευκαιρία σε μάρκες όπως η SOSKIN που η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο και η κοινωνική υπευθυνότητα αποτελούν αναπόσπαστες αξίες τους, να στηρίζουν τέτοιους θεσμούς.  Φυσικά, την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά που ανέβηκαν στη σκηνή και σκόρπισαν απλόχερα τη θετικότητα, την αισιοδοξία και το μοναδικό τους χαμόγελο. 

Σχετικά με την SOSKIN

Η SOSKIN από το 1992 μέχρι και σήμερα, με έδρα τη Νίκαια της Γαλλίας, εστιάζει στην ανάδειξη της ομορφιάς κάθε τύπου επιδερμίδας και σχεδιάζει προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο με μία υπόσχεση: Πραγματικά αποτελέσματα που είναι ορατά στην όψη. Χάρη στη βιομιμητική τεχνολογία που έχει αναπτύξει στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που μιμούνται τις φυσικές διεργασίες της επιδερμίδας, με στόχο να αναδείξουν τη φυσική της ομορφιά και λάμψη, παρέχοντας ακριβώς ότι χρειάζεται.

Σχετικά με την ISOPLUS   

Η ISOPLUS Α.Ε., με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του φαρμακείου στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο, η ISOPLUS προσφέρει φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας, με σκοπό την παροχή μιας ποιοτικής ζωής σε καθημερινή βάση.  

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της αποτελούνται από άριστες πρώτες ύλες, βασισμένα στη μοναδική επιστημονική γνώση και εμπειρία των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως. Η ISOPLUS αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τον κορυφαίο οίκο συμπληρωμάτων διατροφής SOLGAR® , καθώς και τη δική της σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements, τους οίκους καλλυντικών dr.organic και Optima, καθώς και τη μάρκα βρεφικών και παιδικών δερμοκαλλυντικών Mustela®. Πρόσφατα λάνσαρε και την Γαλλική μάρκα δερμοκαλλυντικών βιομιμητικής τεχνολογίας, SOSKIN.