Καθώς το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και μια ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών, που θα διατηρηθεί σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα και φρεσκάρισμα, είναι στο πρόγραμμα, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τη νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών που ακούει στο όνομα «ανταύγειες τένις». Ναι, σωστά καταλάβετε. Έχει να κάνει, κατά κάποιον τρόπο με το τένις, χωρίς, ωστόσο, να χρειαστεί να πιάσετε καμία ρακέτα στα χέρια σας.

«Ανταύγειες τένις»: Όλα όσα ονειρευόσασταν σε ένα καλοκαιρινό χρώμα μαλλιών

Οι «ανταύγειες τένις» αυτή την εποχή είναι ό,τι καλύτερο έχετε να επιλέξετε για μια μικρή, αλλά εξίσου, εντυπωσιακή και άκρως αναζωογονητική αλλαγή. Αν και το να γίνετε κατάξανθες για την εποχή είναι μια αρκετά δημοφιλής επιλογή, είναι, επίσης, μια επιλογή υψηλού κόστους και συντήρησης και δεν είναι ακριβώς φτιαγμένη για τον εύκολο, αεράτο τρόπο ζωής που πολλοί από εμάς θέλουμε να ζούμε το καλοκαίρι. Και κάπου εδώ έρχονται οι «ανταύγειες τένις».

«Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για να προσθέσετε στα μαλλιά απαλές “ανταύγειες τένις”», λέει στο Popsugar η Sharon Dorram, master colorist στο Sally Hershberger στη Νέα Υόρκη. «Σκεφτείτε να περνάτε ζεστές καλοκαιρινές μέρες στο γήπεδο του τένις με τον ήλιο να φωτίζει και να ανοίγει φυσικά τα μαλλιά σας». Αν έχετε βάλει ποτέ ειδικά προϊόντα στα μαλλιά σας για να βοηθήσετε στην ενθάρρυνση των φυσικών ανταυγειών, αυτή ακριβώς την εμφάνιση σας δίνει αυτή η επαγγελματική θεραπεία χρώματος.

Το συγκεκριμένο hair look, μάλιστα, είναι το εντελώς αντίθετο από τις χοντροκομμένες ανταύγειες ή την τάση «poptarting» στο χρώμα των μαλλιών. «Τα λεπτά babylights μερικές αποχρώσεις πιο ανοιχτές από το βασικό σας χρώμα αναμειγνύονται όμορφα σε όλα τα μαλλιά για να δημιουργήσουν μια υπερφυσική, ηλιοκαμένη εμφάνιση», λέει η Dorram.

«Αυτή η πολυδιάστατη τεχνική είναι εξαιρετικά ευέλικτη, καθώς προσομοιώνει τον τρόπο με τον οποίο τα μαλλιά φωτίζονται φυσικά στον ήλιο και οι ανταύγειες είναι διακριτικές και συμπληρωματικές με το βασικό σας χρώμα». Λόγω του πόσο λεπτές και αναμειγμένες με τα υπόλοιπα μαλλιά είναι οι ανταύγειες, είναι, επίσης, εύκολο να συντηρηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με πολύ λίγα ραντεβού (έως και καθόλου) για φρεσκάρισμα που απαιτούνται με τον κομμωτή σας.