Τα beach waves είναι από τα αγαπημένα χτενίσματα των περισσότερων γυναικών, ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός και η διάθεσή γίνεται όλο και πιο καλοκαιρινή σιγά σιγά. Όσον αφορά, όμως, το πώς να πετύχετε τον τέλειο κυματισμό στα μαλλιά σας, παρακάτω θα βρείτε τον πιο εύκολο τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να διαθέτετε το κατάλληλο σίδερο για μπούκλες.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα beach waves είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά στυλ που συγκαταλέγονται στην κατηγορία, ώστε να μπορείτε να κάνετε την εμφάνιση απολύτως δική σας. «Όταν οι άνθρωποι ζητούν beach waves, συνήθως αναφέρονται σε απαλά κύματα με πιο ίσιες άκρες που δημιουργούνται με το τύλιγμα των μαλλιών γύρω από ένα σίδερο ή το σκύψιμο στα μαλλιά με ένα επίπεδο σίδερο», λέει ο Bryce Scarlett, hairstylist αγαπημένων celebrities, ανάμεσα στις οποίες και οι Κάια Γκέρμπερ, Τζίτζι Χαντίντ και Λίλι Ρόουζ Ντεπ.

Τι να κάνετε για να αποκτήσετε τα τέλεια beachy waves στα μαλλιά σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμάσετε τα μαλλιά σας με το κατάλληλο προϊόν. «Χρησιμοποιώ έναν ενυδατικό ορό ή ένα μαλακτικό που αφήνει τα μαλλιά στις άκρες απλά και μετά ένα σπρέι ξηρής υφής», λέει o Scarlett. Επίσης, ο διάσημος hairstylist τονίζει πως «Μη φοβάστε να δοκιμάσετε και τα προϊόντα layering. Συχνά χρησιμοποιώ ξηρό σαμπουάν, σπρέι ξηρής υφής, λακ και πομάδα». Από τα βασικά βήματα για τα τέλεια beach waves είναι το να στοχεύσετε στην ατέλεια. «Όταν προσπαθείς να πετύχεις beach waves ή οποιαδήποτε φυσική υφή μαλλιών, το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να φοβάσαι να κάνεις λάθη -τίποτα δεν πρέπει να είναι πολύ τέλειο ή συμμετρικό».

Αποκτήστε πανεύκολα beach waves ενώ κοιμάστε

Μπορείτε να αποκτήσετε, λοιπόν, τον τέλειο κυματισμό στα μαλλιά σας ακόμη και κατά την διάρκεια του ύπνου, και αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Παραλείψτε, λοιπόν, τα ζεστά εργαλεία και περιμένετε μέχρι τα μαλλιά σας να στεγνώσουν 90% περίπου πριν τα προετοιμάσετε πριν τον ύπνο. Ξεκινήστε αφήνοντας έξω τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σας, στη συνέχεια αναποδογυρίστε το κεφάλι σας σαν να πρόκειται να κάνετε μια ψηλή αλογοουρά στην κορυφή του κεφαλιού σας, χωρίστε τα μαλλιά σε τρία ίσα μέρη και μετά κάντε μια κανονική πλεξούδα. Μην την κάνετε πολύ σφιχτή, για να αποτρέψετε έτσι τον όγκο. Αφήστε λίγα εκατοστά στις άκρες των μαλλιών ίσια και, τέλος, στερεώστε την πλεξούδα με ένα λάστιχο. Το πρωί, ξετυλίξτε απαλά την πλεξούδα και ανακινήστε τα μαλλιά από τις ρίζες.