Πολύ συχνά οι γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα αποφεύγουν την απόλαυση ενός αφρόλουτρου με αρώματα γιατί φοβούνται τους ερεθισμούς.

Μια νέα σειρά δημιουργήθηκε όμως συνδυάζοντας την άνεση για την ευαίσθητη επιδερμίδα με απολαυστικά αρώματα και περιλαμβάνει τρία αφρόλουτρα και ένα προϊόν ενυδάτωσης σώματος.

Αποκλειστικά για τις ευαίσθητες επιδερμίδες το Le Petit Marseillais ανέπτυξε συνθέσεις που ελαχιστοποιούν τους ερεθισμούς και επιβεβαιώνουν τη φήμη του ως ειδικού στα αρώματα. Μετά από αυστηρή επιλογή αρωμάτων το Le Petit Marseillais παρουσιάζει τη νέα σειρά ειδικά για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Μέχρι σήμερα, το 63% του πληθυσμού δηλώνει ότι έχει ευαίσθητο δέρμα. Η αίσθηση δυσφορίας ή «τραβήγματος» και η ερυθρότητα δημιουργούσε συχνά ενόχληση στην καθημερινότητα. Και ούτε λόγος για προϊόντα που περιέχουν άρωμα! Διαφορετικά, η ευαίσθητη επιδερμίδα θα μπορούσε να εμφανίσει όλα εκείνα τα δυσάρεστα συμπτώματα…

Όχι πια, χάρη στη νέα σειρά του Petit Marseillais για περιποίηση σώματος με αρώματα ειδικά για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Για πρώτη φορά η φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας και τα απολαυστικά αρώματα συμφιλιώνονται!

Η νέα σειρά είναι υποαλλεργική σειρά και οι συνθέσεις της είναι υψηλής ανοχής. Περιλαμβάνει τρία αφρόλουτρα και ένα γαλάκτωμα κι απευθύνεται σε όσους έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα. Επιπλέον, το Le Petit Marseillais δημιούργησε μια γκάμα από νέα αρώματα. Μια σειρά ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι σίγουρο, η σειρά αυτή θα κάνει ακόμα και τις κανονικές επιδερμίδες να ζηλέψουν!

Συνθέσεις που ελαχιστοποιούν τους ερεθισμούς

– Αρώματα ειδικά σχεδιασμένα για την ευαίσθητη επιδερμίδα
– Υποαλλεργικά
– Δερματολογικά ελεγμένα
– Ουδέτερο pH

Το εκχύλισμα από Aloe Vera

Αυτό το φυτό με τα παχιά σαρκώδη φύλλα είναι γνωστό για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Αποτελεί βασικό συστατικό όλων των προϊόντων για ευαίσθητο δέρμα. Πλούσιο σε νερό, το φυτό αυτό αντέχει σε σκληρές συνθήκες, όπως το κρύο, η ζέστη και η ξηρασία. Και όλη η δύναμή του βρίσκεται στον χυμό του. Εκεί ακριβώς θα βρείτε όλο τον πλούτο του: μια πλούσια πηγή ενυδάτωσης με εξαιρετικές θρεπτικές ουσίες.

Μια άκρως ενυδατική σύνθεση που προσφέρει άριστη αντοχή σε εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να αφυδατώσουν το δέρμα. Άλλο πλεονέκτημά του είναι η ηρεμιστική και καταπραϋντική του δράση, που παρέχει ανακούφιση στο ευαίσθητο δέρμα.

Ο τέλειος συνδυασμός απόλαυσης και περιποίησης

Η νέα σειρά προϊόντων Le Petit Marseillais είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας, οι συνθέσεις της είναι υποαλλεργικές, υψηλής ανοχής, δερματολογικά ελεγμένες και ελαχιστοποιούν τους ερεθισμούς. Έχουν ουδέτερο pH για την επιδερμίδα και δεν περιέχουν paraben και σαπούνι.

Τα προϊόντα είναι ειδικά προσαρμοσμένα για το ευαίσθητο δέρμα, τα προϊόντα της σειράς αναδίδουν γλυκά, ευχάριστα αρώματα και η υφή τους είναι σαν χάδι στο δέρμα.

Αφρόλουτρο με εκχύλισμα Aloe Vera και Άνθη Μηλιάς

Η τζελ υφή τους χαρίζει στην ευαίσθητη επιδερμίδα μια αξεπέραστη αίσθηση απαλότητας. Χάρη στην ενυδάτωση που προσφέρει, την προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Καταπραΰνει άμεσα και αρωματίζει ευχάριστα το δέρμα, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη αίσθηση ευεξίας. 650ml, Π.Λ.Τ: 5,61 ευρώ

Μια αίσθηση ευεξίας χάρη στα Άνθη Μηλιάς

Οι λουλουδένιες νότες περγαμόντου και φρέζιας, ενώνονται με το φρουτώδες άρωμα του μήλου για να δημιουργήσουν μια δροσερή αίσθηση αναζωογόνησης.

Τα Άνθη Μηλιάς που χρησιμοποιεί η σειρά προϊόντων Le Petit Marseillais προέρχονται από τη Γαλλία. Διαλεγμένα ένα-ένα στο χέρι και αποξηραμένα με προσοχή, περιποιούνται το δέρμα με ένα ενυδατικό φυσικό εκχύλισμα.

Αφρόλουτρο με εκχύλισμα Aloe Vera & Άνθη Βερικοκιάς και αφρόλουτρο με εκχύλισμα Aloe Vera & Άνθη Αμυγδαλιάς

Χάρη σε αυτά, η ημέρα ξεκινά με ένα χάδι. Η απαλή, κρεμώδης υφή τους προσφέρει στην ευαίσθητη επιδερμίδα μια στιγμή πραγματικής απαλότητας και άνεσης. Θρέφουν, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και προστατεύουν την επιδερμίδα από την ξηρότητα. 650ml, Π.Λ.Τ: 5,61 ευρώ

Πρόσκληση σε ένα καλοκαιρινό περιβόλι από Άνθη Βερικοκιάς

Όλη η ηλιόλουστη γλυκύτητα του βερίκοκου εισβάλει στο μπάνιο σας, πλημμυρίζοντάς το με ένα έντονο φρουτώδες άρωμα με πράσινες και όξινες νότες για μια στιγμή σαγηνευτικής απόλαυσης.

Η απαλότητα ενός σύννεφου με ένα αφρόλουτρο από Άνθη Αμυγδαλιάς

Εμπλουτισμένο με λουλουδένιες νότες και άρωμα πούδρας, το γλυκό, σαγηνευτικό και γευστικό άρωμα του αμύγδαλου θυμίζει παλιές εποχές.

Το εκχύλισμα από Άνθη Βερικοκιάς που περιέχουν τα προϊόντα le Petit Marseillais είναι απαλό και ενυδατικό.

Τα προϊόντα Le Petit Marseillais περιέχουν επιλεγμένα βιολογικά Άνθη Αμυγδαλιάς από την Προβηγκία.

Υποαλλεργικό γαλάκτωμα σώματος με εκχύλισμα από Aloe Vera και Χαμομήλι

Θρέφει και καταπραΰνει το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα. Προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις και την αφυδάτωση. Ανακουφίζει το δέρμα αμέσως από την αίσθηση «τραβήγματος». Το ευαίσθητο δέρμα καταπραΰνεται και ανακτά την απαλότητά του. Έχει ελαφρύ και ευχάριστο άρωμα. 250ml, Π.Λ.Τ: 5,44 ευρώ

Χαμομήλι, για απόλυτη απαλότητα

Με πλούσια υφή και έντονες νότες λουλουδιών αγκαλιάζει και αναζωογονεί το δέρμα για μια στιγμή γλυκιάς και ευχάριστης ενυδάτωσης.

Το χαμομήλι που χρησιμοποιείται στα προϊόντα Le Petit Marseillais είναι από τη Γαλλία και στη συνέχεια συλλέγεται το απαλό του εκχύλισμα.