Ψάχνετε το απόλυτο ιδιαίτερο δώρο για το ταίρι σας του Αγίου Βαλεντίνου?  Δοκιμάστε ένα μοναδικό τρόπο να χαρίσετε υπέροχα ροζ τριαντάφυλλα στο αγαπημένο σας πρόσωπο, σε μια εκδοχή που θα ομορφαίνει διακριτικά και με στυλ για πάντα τον καρπό του, με το Λουράκι Rose της Hirsch.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες τελευταίας γενιάς η Hirsch κατασκεύασε αυτό το λουράκι με αληθινά ολόφρεσκα ροζ ροδοπέταλα. Είναι μια φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος, 86 διαφορετικών σταδίων επεξεργασίας, που διασφαλίζουν ότι τα πέταλα των τριαντάφυλλων διατηρούν αναλλοίωτα το χρώμα και την απαλότητά τους. 

Ένα μοντέρνο συλλεκτικό λουράκι ρολογιού, μεταξένιο, απαλό και φιλικό προς το περιβάλλον (100% animal-free) έρχεται για να δώσει ένα μοναδικό και ξεχωριστό στυλ στο ρολόι σας.  Το λουράκι Rose της Hirsch είναι ένα φυσικό προϊόν με την απόχρωση του ροζ να ποικίλλει σε κάθε κομμάτι. Τα φρέσκα τριαντάφυλλα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή, τα οποία έχουν επίσης ελαφρές αποχρώσεις του κίτρινου μέσα τους, χαρίζουν αυτό την ιδιαίτερο χρωματικό χαρακτήρα σε κάθε λουράκι ξεχωριστά, καθιστώντας το εντελώς μοναδικό και συλλεκτικό.

H Hirsch είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο που παράγει λουράκια ρολογιών.  Τα προϊόντα της είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής, απόλυτα φιλικά με το περιβάλλον και δοκιμασμένα σε συνθήκες υψηλής αντοχής.  Τα προϊόντα της αποτελούν ένα μοναδικό συνδυασμό μοντέρνου ξεχωριστού στυλ και Design παράλληλα με την χρήση των πλέον πρωτοποριακών τεχνικών παραγωγής μέσω πρωτότυπων υλικών.  Τα λουράκια Rose της Hirsch διαθέτουν αγκράφα Quick Release και είναι απόλυτα συμβατά σε κάθε τύπο ρολογιού είτε αυτό είναι κλασσικό είτε είναι smartwatch.

Info: 

timemaster.gr

Θησέως 13, Σύνταγμα, 10562 

Τηλ: 210 3314468 

Mail: [email protected]