Τα κολάν έχουν γίνει βασικό στοιχείο στην γκαρνταρόμπα κάθε fashion girl, όπως αποδεικνύεται και από όλα τα it girls που το επιλέγουν για ένα street style που δεν περνάει απαρατήρητο. Δεν είναι ντροπή να τα φοράτε, είτε πηγαίνετε στο μπακάλικο είτε στο γραφείο.

Το μόνο που χρειάζεται για να φαίνονται stylish και φινετσάτα αυτά τα παντελόνια είναι μερικά βασικά κομμάτια styling, από ένα oversized μπλείζερ, μέχρι ένα ζιβάγκο ή μία statement τσάντα. Πάρτε ιδέες, λοιπόν, για το πώς μπορείτε να φορέσετε το κολάν σας το χειμώνα για εμφανίσεις με άποψη και στυλ που δεν περνάνε απαρατήρητες.

Γυναίκα με δερμάτινο μαύρο κολάν

Με μπλέιζερ

Για το γραφείο, ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να φορέσετε το κολάν σας είναι με ένα oversized μπλέιζερ και μπότες μέχρι το γόνατο. Τα κολάν είναι πιο άνετα από τα τζιν όταν κάθεστε για οκτώ ώρες συνεχόμενα, είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε ακόμα και στο γραφείο του σπιτιού σας στον καναπέ σας. Μοντέρνα και stylish επιλογή με την ελαφρώς αυστηρή νότα που προσθέτει στο look σας το μπλέιζερ με μια ζεστή πινελιά.

Με πουκάμισο

Τα λευκά πουκάμισα μπορεί να μοιάζουν υπερβολικά επίσημα, γι’ αυτό αναζητήστε πουκάμισα που είναι ασύμμετρα ή έχουν μια ασυνήθιστη λεπτομέρεια πάνω τους. Προτιμήστε να το συνδυάσετε με ένα δερμάτινο κολάν για να ένα casual και ταυτόχρονα cool look.

Αθλητικό κολάν

Εάν θέλετε να φορέσετε το κολάν της προπόνησης, μπορείτε να το συνδυάσετε με το ασορτί τοπ και ένα φούτερ, για ένα ολοκληρωμένο αθλητικό look (το αν θα καταλήξετε να γυμνάζεστε πραγματικά με τον αγαπημένο σας youtuber είναι μια διαφορετική ιστορία). Αυτό το look λειτουργεί για κάθε καθημερινή εργασία, από τα ψώνια στο παντοπωλείο της γειτονιάς σας έως το να κάθεστε στο γραφείο σας ενώ δουλεύετε από το σπίτι. Αν θέλετε, μάλιστα, να συμμετέχετε σε βιντεοκλήσεις Zoom με συναδέλφους, καλύψτε το crop top με ένα χαριτωμένο πουλόβερ.

Με ζιβάγκο

Για τις μέρες που δεν έχετε και πολλή έμπνευση όσον αφορά στα ρούχα, απλά βάλτε ένα ζιβάγκο πουλόβερ και συνδυάστε το με το αγαπημένο σας κολάν. Αυτή η άνετη επιλογή λειτουργεί παντού για όλες, ανεξάρτητα από το στυλ της καθεμιάς, γιατί πολύ απλά είναι τόσο απλό και άνετο, ώστε να ταιριάζει και να επιλέγεται από την καθεμιά σας.

Με ζακέτα ή παλτό

Ένας πολύ καλός τρόπος για να κρύψετε τυχόν ορατές γραμμές των εσωρούχων που εμφανίζονται κάτω από το κολάν σας είναι με μια μακριά ζακέτα ή παλτό. Ολοκληρώστε τη χαλαρή εμφάνισή σας με ένα μαύρο τοπ και ένα ζευγάρι casual sneakers.