Το Safilo Group, η ιταλική κατασκευαστική εταιρεία και παγκόσμιος ηγέτης με ποιότητα και εμπιστοσύνη στον τομέα των γυαλιών και ο Givenchy, ο παγκοσμίως καταξιωμένος οίκος πολυτελείας που ιδρύθηκε το 1952 και είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για τις Haute Couture, Ready-to-wear και συλλογές αξεσουάρ του για άνδρες και γυναίκες, με χαρά ανακοινώνουν τη συμφωνία τους για τη χορήγηση αδείας για τις συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως Givenchy.

Η σύμβαση χορήγησης αδείας θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021, ενώ είναι ανανεώσιμη βάσει κοινής συμφωνίας.

«Είμαστε περήφανοι για αυτή τη νέα συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δόθηκε. Η χαρακτηριστική και σύγχρονη δημιουργικότητα του Givenchy έχει την δυναμική να εμπνεύσει μοναδικές δημιουργίες γυαλιών, με υψηλή ποιότητα και χαρακτηριστικό ύφος», είπε η Luisa Delgado, CEO του Safilo Group.

«O οίκος Givenchy προσδίδει σημαντική αξία στο χαρτοφυλάκιό μας, προσθέτοντας στην high-end κατηγορία, μία μάρκα υψηλών προδιαγραφών, μοναδικού χαρακτήρα και σημαντικού μεγέθους. Η μάρκα διαθέτει πολύ ενδιαφέρουσα δυναμική ανάπτυξης σε διεθνές επίπεδο, καθώς και σημαντικό χώρο βελτίωσης, τον οποίο θα αξιοποιήσουμε με τον καιρό με ποιοτικό τρόπο, εκμεταλλευόμενοι την νέα μας ικανότητα ως παγκόσμιοι εμπορικοί ηγέτες».

«Ο τομέας των γυαλιών είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία για τον Givenchy. Είναι χαρά μας που στον τομέα αυτόν, η Safilo είναι στρατηγικός μας συνεργάτης, με τις καλύτερες στην κατηγορία, ολοκληρωμένες δυνατότητες, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, και διεθνή διανομή με μακροπρόθεσμη προοπτική, καθοδηγούμενη από τη μάρκα», σχολίασε ο Philippe Fortunato, CEO του Givenchy.

«Πιστεύουμε ότι μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για την μάρκα μας, που βασίζεται στις κοινές αξίες της υπεροχής προϊόντων, του σχεδιασμού, της κατασκευαστικής αρτιότητας, της διανομής και των εγγυημένων αποτελεσμάτων».