Από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα τη δεκαετία του 1980 μέχρι το κομψό στυλ που επιτυχημένα έχει υιοθετήσει η Κέιτ Μίντλετον, αλλά και την πιο «καθημερινή» ντουλάπα της Μέγκαν Μαρκλ, τα μέλη της βρετανικής, βασιλικής οικογένειας σίγουρα ξέρουν πώς να ντύνονται, ακόμη κι αν οι επιλογές τους κοστίζουν μερικές χιλιάδες δολάρια.

Το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνας

Ο γάμος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Καρόλου

Στον γάμο του αιώνα, αναφέρει το thelist.com, η Νταϊάνα Σπένσερ παντρεύτηκε τον πιο κατάλληλο εργένη της Βρετανίας, τον πρίγκιπα Κάρολο, σε μια πολυτελή τελετή που παρακολουθούσαν εκατομμύρια άνθρωποι. Το νυφικό που επέλεξε ήταν από ιβουάρ μετάξι και είχε αμέτρητες λεπτομέρειες με πούλιες, δαντέλα και πέρλες. Σχεδιάστηκε από τον David και την Elizabeth Emmanuel, Ουαλούς σχεδιαστές, και διακοσμήθηκε με 10.000 υπέροχα στολίδια. Για να κορυφωθεί η εντυπωσιακή εμφάνιση, το φόρεμα της Νταϊάνα είχε ένα πέπλο μήκους περίπου 8 μέτρων, επίσης, στολισμένο με κομμάτια δαντέλας που λέγεται ότι κάποτε ανήκαν στη βασίλισσα Μαρία. Το πέπλο της, μάλιστα, ήταν το μακρύτερο που φορέθηκε ποτέ από νύφη στην ιστορία της βρετανικής, βασιλικής οικογένειας. Σε σημερινά χρήματα, λοιπόν, το νυφικό της Νταϊάνα κόστισε σχεδόν 214.000 δολάρια.

Η επιλογή της Κέιτ Μίντλετον για το γάμο της αδερφής της

Η Κέιτ Μίντλετον στο γάμο της αδερφής της

Όταν η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα Μίντλετον, παντρεύτηκε, η Κέιτ επέλεξε ένα υπέροχο φόρεμα από έναν από τους αγαπημένους της σχεδιαστές. Όπως σημειώνεται από το Harper’s Bazaar, η Κέιτ επέλεξε ένα όμορφο, ανοιχτό ροζ φόρεμα Alexander McQueen που είχε μανίκια με μανσέτες, κορσέ στη μέση και απαλές πλισέ λεπτομέρειες αξίας 14.014 δολαρίων. Την ενδυματολογική της επιλογή συνδύασε με σκουλαρίκια Kiki McDonough και ένα καπέλο από τη σχεδιάστρια Jane Taylor.

Το φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα Γουίνφρι

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι

Ήταν η συνέντευξη που συγκλόνισε τον κόσμο τον περασμένο Ιούνη, με τους πάντα ανά την υφήλιο να αδημονούν για τα όσα το ζευγάρι θα αποκάλυπτε στη διάσημη φίλη τους Όπρα Γουίνφρι. Εκτός από τις δηλώσεις και τις αποκαλύψεις του ζευγαριού, εκείνο που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως ήταν και το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η, τότε εγκυμονούσα, Μέγκαν Μαρκλ για την περίσταση. Το μακρύ τριπλό μεταξωτό φόρεμα του οίκου Giorgio Armani, το οποίο είχε λαιμόκοψη σε στυλ V και ένα υπέροχο λευκό λουλούδι με λεπτομέρειες στον ώμο, ήταν κατασκευασμένο από 100% μετάξι και κόστισε 4.700 δολάρια.

Το κοκτέιλ φόρεμα της πριγκίπισσας Ευγενίας στην ανακοίνωση των αρραβώνων της

Η πριγκίπισσα Ευγενία με τον αρραβωνιαστικό της

Η πριγκίπισσα Ευγενία βρισκόταν ανέκαθεν στα πρωτοσέλιδα γυναικείων περιοδικών μόδας, λόγω των στιλιστικών της επιλογών. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι για την ανακοίνωση των αρραβώνων της επέλεξε ένα φόρεμα που είχε στην ντουλάπα της και είχε φορέσει ακόμη μία φορά σε μία συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar το 2016. Ο λόγος για το μαύρο με κόκκινα λουλούδια φλοράλ κοκτέιλ φόρεμα από τον σχεδιαστή Erdem, του οποίου η αξία αγγίζει τα 5.175 δολάρια.

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στα βραβεία Bafta του 2017

Η Κέιτ Μίντλετον στα BAFTA 2017

Το πανάκριβο, εντυπωσιακό φόρεμα του σχεδιαστή Alexander McQueen που επέλεξε η Κέιτ Μίντλετον για τα βραβεία Bafta του 2017 ήταν ένα μαύρο φόρεμα, διακοσμημένο με λουλουδάτο μοτίβο και μεταξωτές λεπτομέρειες αξίας 10.605 δολαρίων. Ενώ το είχε ξαναφορέσει και παλαιότερα, αυτήν τη φορά η διαφορά στη λαιμόκοψη το ανέδειξε ιδιαιτέρως. Όταν η Κέιτ φόρεσε το φόρεμα στα βραβεία BAFTA το 2017, το συνδύασε με ένα clutch Alexander McQueen, ένα απαλό up-do και όμορφα σκουλαρίκια.