Η πολύκροτη συνέντευξη των Σάσσεξ στην δημοσιογράφο και καλή τους φίλη Όπρα Γουίνφρι έχει φέρει τα πάνω κάτω στο παλάτι, προκαλώντας συζητήσεις και, φυσικά, δυσφορία στη βασιλική οικογένεια.

Εκτός από τα προφανή μηνύματα που πέρασαν στο κοινό οι δηλώσεις και οι αποκαλύψεις των Σάσσεξ, παρακάτω θα δείτε όλη τη σημειολογία πίσω από τις επιλογές της Μαρκλ, τόσο αναφορικά με τα κοσμήματα που διάλεξε να φορέσει, όσο και με το σχέδιο στο φόρεμά της.

Η Μέγκαν Μαρκλ, λοιπόν, φάνηκε να φοράει ένα διαμαντένιο βραχιόλι Cartier που ανήκε στη μητέρα του Χάρι, πριγκίπισσα Νταϊάνα, μέρος του οποίου χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί και το δαχτυλίδι αρραβώνων της με τον αγαπημένο της. Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι ήθελε η Μέγκαν, που διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους για μια γυναίκα καθώς κυοφορεί το δεύτερο παιδί της -θηλυκού φύλου όπως αποκάλυψαν στη συνέντευξη- να φορέσει το συγκεκριμένο βραχιόλι κατά την διάρκεια της συνέντευξης ώστε η αγαπημένη μητέρα του Χάρι να βρίσκεται κοντά τους.

Εκτός από το συγκεκριμένο κόσμημα της Μαρκλ με την ιδιαίτερη σημειολογία, αξίζει να αναφερθεί ότι ιδιαίτερο νόημα έχει και το μαύρο μεταξωτό Armani φόρεμα των 4.700 δολαρίων -το οποίο έχει σχεδόν εξαντληθεί σύμφωνα με το Page Six- με την αναπαράσταση του λωτού που επέλεξε να φορέσει. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Travel + Leisure, ο συμβολισμός του λωτού, ο οποίος αποτυπώνεται στο ρούχο σε λευκό χρώμα -για τους βουδιστές ένας λευκός λωτός συμβολίζει την αγνότητα- είναι ιδιαιτέρως σημαδιακός, καθώς το συγκεκριμένο λουλούδι, που ανθίζει κάθε πρωί, έχει μια συναρπαστική θέληση να ζήσει.

Ένας σπόρος λωτού μπορεί να αντέξει χιλιάδες χρόνια χωρίς νερό, ικανό να βλαστήσει πάνω από δύο αιώνες αργότερα. Κάτι που το καθιστά ως το ιδανικό δώρο για κάποιον που αναρρώνει από τραυματισμό ή κάποια τραυματική εμπειρία (όπως και αυτή που αποκαλύπτει η Μέγκαν στην συνέντευξή της). Επιπλέον, το Town & Country αναφέρει για το λωτό, ότι με τέτοια άρνηση για αποδοχή της ήττας, είναι σχεδόν αδύνατο να μην συνδέσει κανείς το συγκεκριμένο λουλούδι με την ακλόνητη πίστη. Στην ουσία είναι αυτό που υποστηρίζει η βουδιστική παροιμία «Ζώντας την ζωή με ακλόνητη πίστη, όπως κάνει ο λωτός, εξασφαλίζει κανείς τις πιο όμορφες αναβιώσεις».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.