Έχετε δώσει ήδη πολλά χρήματα για την κούνια, την αλλαξιέρα και την ντουλάπα του παιδικού δωματίου και το budget σας έχει στενέψει αρκετά;

Θέλετε όμως να δώσετε κάποιες ιδιαίτερες πινελιές που θα κάνουν τον χώρο του παιδιού σας ξεχωριστό! Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία, διάθεση και υπομονή να ασχοληθείτε. Παρουσιάζουμε τους 5 πιο αγαπημένους μας πίνακες για το παιδικό δωμάτιο των οποίων δημιουργός θα είστε ασφαλώς εσείς!

Πίνακας από αυτοκινητάκια

Γιατί μας αρέσει: Αν είστε κουραστεί να γλιστράτε πάνω στα αυτοκινητάκια και να τα ανακαλύπτεται κάτω από το μαξιλάρι του καναπέ, εδώ είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τα «ξεφορτωθείτε» και να ησυχάσετε ενώ ο γιος σας θα είναι ευχαριστημένος αφού θα τα καμαρώνει (και) στον τοίχο (ας είμαστε ειλικρινείς δεν θα σταματήσετε ποτέ να αγοράζετε αυτοκινητάκια αφού όσα και να έχει ποτέ δεν είναι αρκετά).

Τι θα χρειαστείτε: Πολλά αυτοκίνητα σε διαφορετικά χρώματα, ένα κουτί, χαρτόνι, μαύρο μαρκαδόρο, κόλλα και αν χρειαστεί να ζωγραφίσετε πάνω σε ένα αυτοκινητάκι τότε έχετε κοντά σας ένα βερνίκι νυχιών.

Πώς το κάνουμε: Βάλτε τα αυτοκίνητα σε σειρά στο πλαίσιο του κουτιού. Αν σας φαίνονται μονότονα τα χρώματα και σας λείπει κάποιο ζωηρό όπως π.χ κανένα κόκκινο ή μοβ, ζωγραφίστε μερικά αυτοκίνητα με ένα από τα βερνίκια των νυχιών σας. Βάψτε το πίσω μέρος του κουτιού με τον μαύρο μαρκαδόρο ή με τέμπερα και αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια κολλήστε τα αυτοκίνητα πάνω στο χαρτόνι, με έμφαση στους τροχούς. Αφήστε να στεγνώσει για μια νύχτα και κρεμάστε το στον τοίχο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr…