Το… στιγμιαίο λάθος έγινε με το μαλλί σου και εσύ το πληρώνεις πολύ ακριβά, κυρίως ψυχολογικά.

Αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις για να διορθώσεις ένα «λάθος» κούρεμα;

Παρακάτω θα βρεις τέσσερις τρόπους για να μη… σου στοιχίσει πολύ!

Μπορείς να επενδύσεις στα αξεσουάρ: αν όντως δεν σου αρέσει το κούρεμα σου μπορείς να μεταμορφώσεις τα μαλλιά σου με το κατάλληλο αξεσουάρ. Μια στέκα μπορεί να κάνει την όχι και τόσο σούπερ φράντζα σου λιγότερο ενοχλητική, ενώ το κατάλληλο κοκαλάκι μαλλιών μπορεί να στερεώσει τέλεια στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου τις «μύτες» που δεν σου αρέσουν και τόσο.

Άλλαξε χρώμα: σίγουρα θα πεις πολλές αλλαγές μαζεμένες! Για σκέψου όμως να είσαι απογοητευμένη από ένα κούρεμα που δεν είναι αυτό που είχες στο μυαλό σου αλλά με το κατάλληλο χρώμα δεν αποκλείεται να αναδειχθεί καλύτερα. Καλό είναι βέβαια να μην κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές και στο χρώμα, αλλά να προτιμήσεις να μείνεις κοντά σε μια απόχρωση που ξέρεις πως σου ταιριάζει.

Η χωρίστρα σου: η αλλαγή στην χωρίστρα είναι μια ακόμη αλλαγή που μπορείς να τολμήσεις αν δεν είσαι ικανοποιημένη από το κούρεμα σου! Δοκίμασε όλες τις πιθανές εκδοχές «φέρνοντας» τη χωρίστρα σου στο ένα πλάι ή στη μέση και αποφάσισε ποιο στιλ αναδεικνύει καλύτερα το κούρεμα σου!

Το χτένισμα παίζει ρόλο: Αν βλέπεις πως έχεις γεμίσει «μύτες» ενώ εσύ δεν ζήτησες ποτέ κάτι τέτοιο, μήπως να έκανες τα μαλλιά σου μπούκλες; Θα δεις πόσο διαφορετικό θα δείχνει το κούρεμα σου. Βρες το χτένισμα που ταιριάζει καλύτερα στο συγκεκριμένο κούρεμα!

Πηγή: womenonly.gr