Για περισσότερα από 20 χρόνια το πρώην Spice Girl αποτελεί πρότυπο ομορφιάς για πολλά κορίτσια και γυναίκες. Φροντίζοντας ιδιαιτέρως την εμφάνισή της, πάντα μοιάζει λαμπερή και προσεγμένη, ενώ προκαλεί τις εντυπώσεις και τα σχόλια των θαυμαστών της με κάθε της επιλογή. Παρακάτω αποκαλύπτει κάποια από τα μυστικά του μακιγιάζ και της περιποίησης του δέρματός της, στην περίπτωση που θέλετε να ακολουθήσετε τα βήματά της.

Φροντίδα δέρματος

Για να αφαιρέσει το μακιγιάζ της χρησιμοποιεί είτε μαντηλάκια ντεμακιγιάζ είτε καθαριστικό εναλλάξ, γιατί πιστεύει ότι είναι σημαντικό να αλλάζετε τα προϊόντα, ώστε το δέρμα σας να μην συνηθίσει κανένα από τα δύο.

Για να τονώσει το δέρμα της κατά την διάρκεια του ντους εφαρμόζει στο πρόσωπο της ένα πίλινγκ, ενώ μερικές φορές την εβδομάδα απολαμβάνει και μια μάσκα προσώπου και αφού καθαρίσει σωστά το δέρμα της, εφαρμόζει στο τέλος και μια ενυδατική λοσιόν.

Μακιγιάζ

Η Μπέκαμ στην περίπτωση που μείνει σπίτι επιλέγει για το πρόσωπό της μια ελαφρώς χρωματισμένη ενυδατική με δείκτη προστασίας. Στην περίπτωση, ωστόσο, που πρέπει να βγει επιλέγει ένα smoky eye, περιποιείται τα φρύδια της αρκετά, κάνει ένα ελαφρύ contouring και επιλέγει ένα κραγιόν σε nude απόχρωση. Τέλος, εφαρμόζει το lip balm τόσο στα χείλη όσο και στα μάγουλά της για επιπλέον λάμψη, ενώ το βάζει και στις βλεφαρίδες της για ένα πιο wet look. «Είναι πραγματικά θρεπτικό και ενυδατικό και μου αρέσει πολύ το πώς δείχνουν τα χείλη μου μόλις το φορέσω», έχει πει χαρακτηριστικά.