Έχετε μια κακή μέρα για τα μαλλιά σας; Μην ανησυχείτε. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε για τα καλύτερα τρία χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε τώρα περισσότερο από ποτέ. Με την απαραίτητη χρήση της μάσκας για την προστασία της υγείας όλων, τα μαλλιά, αναπόφευκτα, είναι ο νέος πρωταγωνιστής του προσώπου σας. Είτε πρόκειται, λοιπόν, να δουλέψετε από το σπίτι, είτε να βγείτε για άσκηση ή προμήθειες, δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας για μια άψογη εμφάνιση.

Ψηλός κότσος

Μια πολύ γρήγορη και εύκολη λύση όταν τα μαλλιά σας είναι ατίθασα και δεν «υπακούουν» στις εντολές σας είναι να τα πιάσετε σε έναν ψηλό κότσο. Κάντε μια αλογοουρά στριφογυρίστε τα μαλλιά σας γύρω από το λαστιχάκι και σταθεροποιήστε με τσιμπιδάκια ή άλλο λαστιχάκι.

Επιμελώς ατημέλητος κότσος

Ένα από τα πιο διαδεδομένα χτενίσματα, όχι μόνο εν καιρώ πανδημίας, ο επιμελώς ατημέλητος κότσος μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά και χτενίστε τα με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν «ακατάστατα». Μπορείτε αν θέλετε να βγάλετε κάποιες τούφες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σας.

Μισή αλογοουρά

Ένα ρετρό χτένισμα που κερδίζει ολοένα και περισσότερο τις γυναίκες, αποδεικνύοντας ότι ήρθε για να μείνει. Δείχνει το πρόσωπο πιο καθαρό και φωτεινό, ακόμη και με τη μάσκα, ενώ ταυτόχρονα μας ταξιδεύει πίσω στη δεκαετία του ’90. Μια μισή αλογοουρά, αφήνοντας μόνο τις άκρες ελαφρώς σπαστές για λίγη περισσότερη κίνηση, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή πάνω σας. Πώς θα την πετύχετε; Κάντε κυματιστά τα μαλλιά σας, βουρτσίστε, πιάστε τα μισά σε αλογοουρά και τα υπόλοιπα αφήστε τα κάτω ελαφρώς ατημέλητα.