Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Για πολλές γυναίκες, δε, η Τζένιφερ Άνιστον αποτελεί πρότυπο, καθώς λίγους μήνες πριν από τα 52α γενέθλιά της, μοιάζει πιο φρέσκια και λαμπερή από ποτέ.

Τι είναι αυτό που την βοηθάει να φροντίζει το δέρμα της και να διατηρεί την ανεπηρέαστη από την ηλικία της, τέλεια εμφάνισή της; Εκτός, λοιπόν, από την αυστηρή διατροφική της ρουτίνα, η Τζεν δίνει, επίσης, πολύ μεγάλη σημασία στο δέρμα και το πρόσωπό της.

Ακολουθώντας και αυτή την τάση της εποχής που θέλει τις γυναίκες να αφιερώνουν έστω και 15 λεπτά στον εαυτό τους εφαρμόζοντας την μάσκα προσώπου της επιλογής τους, η λατρεμένη πρωταγωνίστρια των Friends δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τις τάσεις στο χώρο της ομορφιάς.

Παρόλο που, όπως είχε δηλώσει η ίδια παλαιότερα στους Los Angeles Times, έχει κληρονομήσει το «καλό» δέρμα του πατέρας της, αναγνώρισε, επίσης, ότι το κλειδί στην επιτυχία του αποτελέσματος είναι η σωστή διατήρησή του. Γι’ αυτό η Τζένιφερ Άνιστον δηλώνει αμετανόητη οπαδός των μασκών προσώπου, χρησιμοποιώντας κυρίως μια μάσκα κατά των κηλίδων, μιας χρήσης με διπλή όψη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η συγκεκριμένη μάσκα καταπραΰνει την ερυθρότητα του δέρματος και ηρεμεί τα ξεσπάσματα που προκαλούνται από την ακμή των ενηλίκων. Επιπλέον, καταπολεμά τις κηλίδες και τις φλεγμονές εξισορροπώντας το δέρμα και επιτρέποντάς του να επιδιορθωθεί σε λίγα λεπτά.

Από την άλλη, η φόρμουλα της μάσκας που χρησιμοποιεί η Άνιστον ηρεμεί καθαρίζει και εξισορροπεί το pH, κάτι που είναι άκρως απαραίτητο για τη διατήρηση της επιδερμικής σας υγείας. Αντιμετωπίζει, επίσης, λεκέδες που σχετίζονται με τη διατροφή, τα προϊόντα μαλλιών και τον ιδρώτα, ελαχιστοποιώντας το σμήγμα που προάγει την ανάπτυξη βακτηρίων.

Αν θέλετε, λοιπόν, να αποκτήσετε το δέρμα της Άνιστον, θα πρέπει τουλάχιστον να ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας αυτήν τη μάσκα προσώπου που θα αναζωογονήσει το δέρμα σας και θα σας προστατεύσει από εξωγενείς παράγοντες.