Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η, ελληνικής καταγωγής, υπέροχη Τζένιφερ Άνιστον δείχνει πιο λαμπερή και φρέσκια από ποτέ. Ακόμη κι αν έχει περάσει το κατώφλι των 50, η λαμπερή σταρ δεν παραλείπει να ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα σε καθημερινή βάση, προσπαθώντας σκληρά για να διατηρήσει έναν υγιή τρόπο ζωής.

Παρακάτω ακολουθούν έξι από τις αγαπημένες της συνήθειες, τις οποίες μπορείτε να ακολουθήσετε για να δείχνετε κι εσείς όπως η Τζεν!

Λατρεύει τα smoothies. Η Άνιστον έχει δηλώσει στο People ότι είναι λάτρης των smoothies με μπανάνες, κεράσια, βατόμουρα, ένα πεπτίδιο κολλαγόνου, μια μικρή ποσότητα κακάο σε σκόνη, σταγόνες σοκολάτας stevia και σοκολάτα γάλακτος αμυγδάλου.

Τρώει τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Για το μεσημεριανό και το δείπνο της επιλέγει τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, όπως ένα μείγμα από υγιεινούς υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, φυλλώδη χόρτα και πολύχρωμα λαχανικά.

Τρώει υγιή λίπη. Ο προσωπικός γυμναστής της την ενθαρρύνει να καταναλώνει υγιή λίπη, όπως αβοκάντο, σολομό, λάδι καρύδας κ.α.

Αφιερώνει τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό της. Παρόλο που έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, η Άνιστον βρίσκει πάντα χρόνο να περιποιηθεί τον εαυτό της. Έχει δηλώσει, μάλιστα, ότι η Κυριακή είναι η ημέρα σπα, απολαμβάνοντας μία αναζωογονητική μάσκα προσώπου και στη συνέχεια τη διαδικασία ενυδάτωσής του.

Δεν ξεχνάει να ενυδατώνει τον οργανισμό της. Η προπονητής της, Leyon Azubuike την ενθαρρύνει να παραμένει ενυδατωμένη, οπότε πίνει πολύ νερό, ακόμη κι όταν δεν διψάει. «Η κοινή εσφαλμένη αντίληψη για την ενυδάτωση είναι ότι πρέπει να περιμένετε μέχρι να διψάσετε για να πιείτε νερό, αλλά δεν πρέπει καν να αφήσετε τον εαυτό σας να φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Azubuike στο Women’s Health.

Κάθεται λίγο στον ήλιο. Πάντα χρησιμοποιώντας αντιηλιακό, η Τζεν αρέσκεται στο να κάθεται στον ήλιο για να πάρει την απαραίτητη βιταμίνη D, αλλά και να βελτιώσει τη διάθεσή της.