Στη νέα εκπομπή του Netflix «Get Organized», η Clea Shearer και η Joanna Teplin από το The Home Edit οργανώνουν ακατάστατα σπίτια σε όλη την Αμερική. Κάθε επεισόδιο της σειράς περιλαμβάνει μια διασημότητα και μια κανονική οικογένεια, με το επεισόδιο που πρωταγωνίστησε η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός Reese Witherspoon να αποκαλύπτει έξυπνα μυστικά για την οργάνωση της ντουλάπας σας. Ποια είναι αυτά;

Τοποθετήστε τις τσάντες σας σε κρεμάστρες

Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα μέρη του επεισοδίου (τουλάχιστον για τους λάτρεις της οργάνωσης), ήταν όταν το The Home Edit εμφάνισε τις πολύτιμες τσάντες της Witherspoon κρεμασμένες σε ανθεκτικά ακρυλικά άγκιστρα. Αντί, λοιπόν, να συσσωρεύετε τις τσάντες σας σε ένα ράφι, μπορείτε να τις κρεμάσετε στη ράγα της ντουλάπας, αν όχι όλες, τουλάχιστον αυτές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά.

Προσαρμόστε ετικέτες στο καθετί

Όταν η ομάδα του Home Edit παρουσίασε τις προσαρμοσμένες ετικέτες για τις κρεμάστρες που κρατούσαν καθένα από τα φορέματα που φόρεσε σε διάφορες βραβεύσεις της η διάσημη ηθοποιός, οι θεατές συνειδητοποίησαν αμέσως τι έλειπε από την ντουλάπα τους. Για να βρίσκετε ευκολότερα, λοιπόν, αυτό που ψάχνετε ή για να έχετε καλύτερα οργανωμένη την ντουλάπα σας, χωρίστε τα είδη σε κατηγορίες και κολλήστε πάνω στα διαχωριστικά μια ετικέτα που να αναγράφει τι θα βρείτε πού.

Χρησιμοποιήστε διάφανα συρτάρια για να αποθηκεύσετε τα αξεσουάρ σας

Για να συγκεντρώσει τα αξεσουάρ της η Witherspoon -και να τα φυλάξει σε ένα μέρος όπου εύκολα μπορεί να τα βρει- χρησιμοποιεί διάφανα συρτάρια. Με μια ετικέτα τοποθετημένη σε κάθε συρτάρι, μπορεί να εντοπίσει με σαφήνεια τα αξεσουάρ που βρίσκονται στο καθένα από αυτά. Στη δική σας ντουλάπα, σε αυτά τα συρτάρια μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πάντα, από κλιπ μαλλιών έως κοσμήματα.