Προϊόντα για χείλη και νύχια αναλαμβάνουν νέο ρόλο ως «beauty accessories», αναβαθμίζουν έξυπνα κάθε σας εμφάνιση και ανήκουν στο smart budget δυναμικό του νεσεσέρ σας. Ανακαλύψτε τα…

Balm χειλιών για απολαυστική ενυδάτωση

Η ενυδάτωση και η απολέπιση των χειλιών είναι ο κύριος παράγοντας για υγιή χείλη, με λεία όψη, χωρίς ξεφλούδισμα. Επιλέξτε ένα λιπ μπαλμ με χρώμα και ωραίο άρωμα για να αντικαταστήσει το κραγιόν τις ώρες που δεν επιθυμείτε έντονο μακιγιάζ. Φροντίστε τη συστηματική ανανέωσή του κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μεταλλικές αποχρώσεις

Οι μεταλλικές αποχρώσεις στα βερνίκια έχουν έρθει πάλι στο προσκήνιο, ενώ κάθε απόχρωσή τους ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως στυλ.

Βoosters χειλιών για σαρκώδες αποτέλεσμα

Τα ζουμερά σαρκώδη χείλη είναι σέξι και θελκτικά. Εάν τα δικά σας στερούνται όγκο, τότε τα lip boosters θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας. Άοσμα, με ευχάριστη υφή, τονώνουν την περιοχή. Εφαρμόστε τα λίγα λεπτά πριν από το μακιγιάζ σας.

Top coat και βάση

Η βάση πριν εφαρμόσετε το βερνίκι είναι απαραίτητη για την υγεία των νυχιών σας (αποτρέπει κιτρίνισμα, σπάσιμο, ξεφλούδισμα), ενώ το top coat εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια, γρήγορο στέγνωμα, αλλά και λάμψη στο χρώμα. Δώστε τους την απαραίτητη προσοχή.

Λιπ γκλος για ζουμερά χείλη

Απλώστε σε όλη την επιφάνεια των χειλιών μια πλούσια ποσότητα από γκλος για έντονο αποτέλεσμα ή, εναλλακτικά, εφαρμόστε το πάνω από το κραγιόν σας μόνο στο κέντρο των χειλιών.

Έξυπνα «εργαλεία»

Συμπληρώματα διατροφής για πιο ανθεκτικά νύχια, ασετόν με smart packaging, θρεπτικό ενυδατικό έλαιο για τις παρανυχίδες και μία πληθώρα προϊόντων είναι έτοιμα να περιποιηθούν με σεβασμό τα ακροδάχτυλά σας.

Κραγιόν με πλούσιο χρώμα

Σε nude, φλογερές κόκκινες, σκούρες καφέ ή gothic μωβ αποχρώσεις, τα κραγιόν ολοκληρώνουν το μακιγιάζ σας, διασφαλίζοντας την επιτυχία του.

Νέες τάσεις

Το caviar manicure έχει γίνει το cool trend, που ακολουθούν όλες οι celebrities και έχει ξεσηκώσει με την πρωτοπορία της εμφάνισης και της τακτικής του. Εάν, πάλι, επιθυμείτε κάτι πιο ήπιο για το μανικιούρ σας, προτιμήστε ουδέτερους μπεζ τόνους, french mani ή μονοχρωμία με χρυσούς πολυτελείς τόνους.

Μολύβια χειλιών για σταθερό χρώμα

Είναι ο «σύμμαχός» σας για κάθε μακιγιάζ, κυρίως όταν επιλέγετε ένα κόκκινο κραγιόν, αφού συγκρατεί το χρώμα εντός του περιγράμματος, δίνει όγκο στα χείλη και ενδείκνυται ακόμα και για nude επιλογές ως σταθεροποιητής χρώματος.

Κλασικές επιλογές

Κλασικές αξίες στην παλέτα αποτελούν το ροκ μαύρο, το θηλυκό κόκκινο, το urban γκρι και οι girly αποχρώσεις του φούξια-μωβ, ενώ το γαλλικό έρχεται να εντυπωσιάσει με την κομψότητά του.

Πηγή: myself.gr