Είναι ένα κόσμημα αρκετό για να σε κάνει βασίλισσα; Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή αλλιώς Queen Dina η απάντηση είναι «ναι». Στις μοναδικές δημιουργίες του γνωστού brand Angelo di rossi, η Queen Dina εντάσσει μία νέα συλλογή μέσα από την οποία η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να εκφράσει την προσωπικότητα της και να αναδείξει το στυλ που κρύβει μέσα της.

Η Queen Dina φωτογραφίζεται για την καμπάνια της νέας συλλογής με το κολιέ «Be yourself» το οποίο εσωκλείει ανάμεσα στα κατακόκκινα χείλη της με μοναδικό φόντο το λαμπερό πρόσωπό της. Εκθαμβωτική, τολμηρή και πάντα εντυπωσιακή σε κάθε εμφάνισή της δεν φοβάται να είναι ο εαυτός της. Χαρακτηριστικά τα οποία είναι εμφανή και στη συλλογή που υπογράφει.

Τα νέα σχέδια περιλαμβάνουν λεπτεπίλεπτα κοσμήματα που ταιριάζουν και αναδεικνύουν το στυλ κάθε γυναίκας χαρίζοντάς της λάμψη. Κομψά, μοντέρνα χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές προσδίδοντας μία ανεπιτήδευτη θηλυκότητα και επιτρέποντας της να εκφράσει την προσωπικότητα της χωρίς να την επισκιάζουν.

Τα κοσμήματα της Angelo di Spirito Rosa αποτελούνται από πολύτιμους /ημιπολύτιμους λίθους αλλά και υλικά όπως ασήμι και χρυσό και συσκευάζονται σε παγκοσμίως βραβευμένες συσκευασίες, σήμα κατατεθέν της εταιρίας.

Διακριτικά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά τα κοσμήματά της συλλογής είναι για όλες τις περιστάσεις: από μια καθημερινή βόλτα μέχρι τις πιο επίσημες εμφανίσεις. Τα διαχρονικά κοσμήματα δένουν αρμονικά με ό,τι και να επιλέξετε να φορέσετε. Κάθε κόσμημα έχει δημιουργηθεί ώστε να έχει τη δική του προσωπικότητα όπως και κάθε γυναίκα. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σας και λάμψτε όπου και να βρίσκεστε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μία γυναίκα που δεν φοβάται να εκφράσει αυτό που είναι. Τολμήστε το ίδιο μέσα από την νέα σειρά κοσμημάτων Spirito Rosa x Queen Dina.