Δεν είναι ψέμα πως η πολύχρωμη μάσκαρα δίνει καλοκαιρινό αέρα στο μακιγιάζ σου και ανανεώνει το λουκ σου! Φόρεσέ τη σωστά και ανάλογα με τις ανάγκες του μακιγιάζ σου, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές…

Το νέο μπλε: Η απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού είναι το μωβ-μπλε! Ακόμη όμως και το πράσινο αν δεν θέλεις ένα τόσο έντονο αποτέλεσμα, είναι ένα χρώμα που σου ταιριάζει ειδικά αν έχεις πράσινα μάτια. Επιπλέον, θα μεταμορφώσει το βλέμμα σου ακόμη και έχεις καστανά ή μπλε μάτια. Αν το συνδυάσεις με χρυσή σκιά το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Ροζ βλέφαρα: Θέλεις τολμηρό βλέμμα που ξεχωρίζει; Τότε γιατί να περιοριστείς στην αγαπημένη μεν, κλασική δε μαύρη και καφέ μάσκαρα;

Η πολύχρωμη μάσκαρα δεν είναι μυστικό πως αλλάζει τελείως το βλέμμα σου. Ακόμη και αν θέλεις να απλώσεις την πολύχρωμη μάσκαρα και στις επάνω αλλά και στις κάτω βλεφαρίδες, δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν είναι ανάγκη το αποτέλεσμα να κάνει «μπαμ». Μια στρώση αρκεί για να δώσεις χρώμα στα βλέφαρα σου όσο πιο διακριτικά μπορείς.

Χρυσό: Θέλεις κάτι εντυπωσιακό που όμως να μην είναι και too much; Τότε διάλεξε τη χρυσή μάσκαρα που δίνει μεν χρώμα στα βλέφαρα σου αλλά δεν είναι τόσο έντονη. Ιδανικά φόρεσέ τη το βράδυ στο ποτό και άφησε τους άλλους να θαυμάσουν τα χρυσά σου βλέφαρα.

Μπλε μάσκαρα: Αν είσαι φαν της μπλε σκιάς ή χρησιμοποιείς συχνά μπλε άι-λάινερ τότε η μπλε μάσκαρα θα σου ταιριάξει γάντι. Διάλεξε τη μπλε-μωβ εκδοχή της που κάνει θραύση και θα δεις πόσο τέλειο θα δείξει το βλέμμα σου.

Πηγή: womenonly.gr