Τα σκασμένα αφυδατωμένα χείλη είναι αντιαισθητικά, ειδικά όταν προσπαθείτε να φορέσετε το κραγιόν σας, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να τα προσέχετε και να τα κρατάτε μονίμως ενυδατωμένα, έτσι ώστε να είναι σαγηνευτικά και εκθαμβωτικά, με την βοήθεια του κραγιόν. Τι πρέπει όμως να κάνετε όταν έχουν ήδη σκάσει και θέλετε να βαφτείτε;

Καταρχήν καλό θα ήταν να κάνετε ένα απαλό scrub χειλιών με λίγο μέλι και λίγη ζάχαρη, έτσι ώστε να απομακρύνετε όλα τα νεκρά κύτταρα. Επίσης, μπορείτε πριν βάλετε το κραγιόν σας να τα περάσετε με μια νωπή πετσέτα, τρίβοντας απαλά. Είναι και αυτός ένας εναλλακτικός τρόπος απολέπισης.

Τέλος, αν δεν προλαβαίνετε ή δεν θέλετε να κάνετε κάποιο πήλινγκ, μπορείτε πολύ απλά πριν φορέσετε το κραγιόν σας να βάλετε για 10 λεπτά λίγη βαζελίνη. Στη συνέχεια αφαιρέστε την και βάλτε το κραγιόν. Προτιμήστε βέβαια ένα ενυδατικό κραγιόν ή ένα lip gloss και όχι τα μακράς διάρκειας και τα πολύ ματ που θα τα ξηράνουν περισσότερο.

Πηγή: beautetinkyriaki

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.