Αντλώντας έμπνευση από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα, οι ειδικοί του Syoss δημιούργησαν τη νέα σειρά βαφών Syoss World Stylists’ Selections, με τέσσερις νέες, μοντέρνες αποχρώσεις για επαγγελματικό αποτέλεσμα, σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο.

Σχεδιάστηκαν και δοκιμάστηκαν από επαγγελματίες κομμωτές και ειδικούς στις βαφές ανά τον κόσμο για να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που σίγουρα θα δικαιώσει και τις πιο απαιτητικές καταναλώτριες.

Μετά το λανσάρισμα της σειράς Syoss Stylists’ Selections – τώρα έρχονται τέσσερις νέες αποχρώσεις, η κάθε μια με το δικό της κοσμοπολίτικο «αέρα»! Πρόκειται για το Tokyo Black Ν1-3, το Paris Brown Ν4-98, το London Red Ν5-22 και το Los Angeles Blond Ν10-5. Οι νέες βαφές ήρθαν για να σας εντυπωσιάσουν.

Η νέα σειρά υπόσχεται εξαιρετικά έντονο και λαμπερό χρώμα, επαγγελματική κάλυψη των λευκών και αξιόπιστο χρωματικό αποτέλεσμα σε προσιτή τιμή!

Οι μοντέρνες γυναίκες με αυτοπεποίθηση, που είναι πάντα μέσα στη μόδα και θέλουν επαγγελματικό χρωματικό αποτέλεσμα, θα βρουν το χρώμα που τους ταιριάζει σε μια από τέσσερις εντυπωσιακές αποχρώσεις.

Θα τις βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών και σε σούπερ μάρκετ.