Νέα σεζόν σημαίνει σίγουρα νέα τρεντ στα μαλλιά αλλά κυρίως νέα αξεσουάρ που δίνουν στιλ και τύπο στα μαλλιά σου.

Δείτε ποια είναι αυτά…

Μπαντάνα: Με νοσταλγική διάθεση για τα παλιά η εμπριμέ μπαντάνα είναι το απόλυτο τρεντ για τη νέα σεζόν. Όσο πιο χοντρή και εμπριμέ η μπαντάνα, τόσο πιο τρέντι είσαι και αν συνδυάσεις με έντονο άι-λάινερ στα μάτια το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κόψεις την ανάσα!

Διχτάκι: Αν το να βάλεις το διχτάκι στα μαλλιά, σού φαίνεται πως προσθέτει χρόνια, τότε η νέα σεζόν σε κάνει να αναθεωρήσεις. Για τις πιο εκκεντρικές που θέλουν κάπως να συγκρατήσουν το χαμηλό τους κότσο για να μην πέσει, το δίχτυ είναι η λύση όπως το είδαμε στον οίκο Chanel.



Φιόγκος:
Στα σόου του οίκου Louis Vuitton για τη νέα σεζόν λατρέψαμε το φιόγκο και ειδικά στη «γυαλισμένη» σατέν εκδοχή του που σου χαρίζει έξτρα πόντους γκλάμουρ και μεταμορφώνει μια απλή εμφάνιση!

Κοκαλάκι: Το κοκαλάκι σου φέτος είναι τοπ τάση στα αξεσουάρ μαλλιών και εσύ δεν έχεις παρά να βρεις εκείνο που θα αναδείξει καλύτερα το χτένισμα σου.

Στο σόου του οίκου Rochas απολαύσαμε την ξύλινη εκδοχή του, ενώ εσύ καλά θα κάνεις να διαλέξεις ένα που να ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών σου. Το μπαμπού κοκαλάκι δίνει ένα boho αέρα στο λουκ σου και συγκρατεί τέλεια τη χαμηλή αλογοουρά σου.

Κορδέλα: Για ένα σούπερ vintage λουκ που δεν απαιτεί τίποτε παραπάνω από την αγαπημένη σου κορδέλα για να το πετύχεις με έμπνευση από την Μπαρντό, δεν έχεις παρά να φέρεις τα μαλλιά σου από τη μία πλευρά στο μπροστινό μέρος του προσώπου σου και να λανσάρεις με επιτυχία το λουκ που μπορεί να φορεθεί από την παραλία έως και το γραφείο.

Πηγή: womenonly.gr