Ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, τα μαλλιά μας βρίσκονται, πολύ συχνά, στο έλεος των διαθέσεων του καιρού. Η ζέστη και η υγρασία μπορούν να καταστρέψουν ακόμα και το πιο υπέροχο χτένισμα.

Για αυτό, για την περιποίηση και το styling των μαλλιών μας, καλό είναι να χρησιμοποιούμε επαγγελματικά προϊόντα με εγγύηση ποιότητας, όπως αυτά που χρησιμοποιούν και τα αγαπημένα μας κομμωτήρια. Πρόκειται για beauty tools, τα οποία προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα, που δεν συγκρίνονται με τα υπόλοιπα και, μάλιστα, χωρίς υψηλό κόστος.

Τέτοιου είδους, εξειδικευμένα και επαγγελματικά προϊόντα γνωστών εταιρειών, μπορούμε να βρούμε στο zizel.gr, το Νο.1 site γυναικείας ομορφιάς από το 2011.

Από εδώ ξεχωρίσαμε δύο εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και άκρως λειτουργικά, που πράγματι αποτελούν beauty tools και είναι αρκετά για να σας μετατρέψουν σε ικανότατη hairstylist!

L’Oréal Professionnel Steam Pod 2 – Limited Edition Parisian Touch

Το νέο, συλλεκτικό Steampod Parisian Touch της L’Oréal Professionnel εμπνέεται από τις κομψότερες και πιο stylish γυναίκες παγκοσμίως, τις Γαλλίδες! Αποτελεί συλλεκτική έκδοση του Νο.1 επαγγελματικού συστήματος ατμού με συσκευασία έτοιμη να τη ζωγραφίσετε!

Το σύστημα ισιώματος διαχέει συνεχώς τον ατμό, σε όλο το μήκος των μαλλιών, επανορθώνοντας την τρίχα και φροντίζοντας για άψογο styling, σε ίσια, λεία μαλλιά ή ανάλαφρες, ελαστικές μπούκλες. Για ένα πραγματικά λείο και μεταξένιο αποτέλεσμα στα μαλλιά, με μεγάλη διάρκεια, συνδυάζεται ιδανικά με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Steampod, σε σαμπουάν και μάσκα.

Επιπλέον, η λειτουργία του είναι εντελώς αθόρυβη και οι κεραμικές πλάκες διπλής τεχνολογίας εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή στη φθορά και μέγιστη λάμψη, ενώ ο μηχανισμός με τις κινούμενες πλάκες προσφέρει ομοιόμορφη πίεση, ανεξάρτητα από το πάχος της τούφας. Η υψηλή και συνεχής ροή ατμού εξασφαλίζει ότι διοχετεύεται σταθερή ποσότητα σε όλο το μήκος της.

Η συσκευασία περιλαμβάνει και αφαιρούμενη χτένα διαχωρισμού, η οποία προετοιμάζει τα μαλλιά πριν περάσουν οι πλάκες, διασφαλίζοντας, έτσι, ότι το ίσιωμα θα είναι ομοιόμορφο. Η ψηφιακή οθόνη θερμοκρασίας έχει 5 θέσεις θερμότητας, με μνήμη θερμοκρασιών, για να προσαρμόζεται ανάλογα με την ευαισθησία των μαλλιών και ο εργονομικός σχεδιασμός του, κάνει το SteamPod Parisian Touch πιο ελαφρύ και εύκολο στη χρήση.

Πώς το χρησιμοποιείτε:

Αφού λουστείτε – ιδανικά με κάποιο προϊόν λείανσης – και εφαρμόσετε το conditioner, σκουπίστε τα μαλλιά σας «ταμποναριστά» με μία πετσέτα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε την κρέμα λείανσης SteamPod και στεγνώστε τα πλήρως με το πιστολάκι, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσετε βούρτσα. Τέλος, χωρίστε τα μαλλιά σε τούφες και περάστε κάθε μία ξεχωριστά με το SteamPod Parisian Touch.

GHD – V Gold Classic (Επετειακό Nocturne)

Το επετειακό μοντέλο της GHD V Gold Classic Nocturne έρχεται σε υπέροχη μοβ απόχρωση με δώρο βερνίκι νυχιών της γνωστής εταιρείας OPI & θήκη θερμοπροστασίας. Ιδανικό για ίσιωμα, μπούκλες και beach waves σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Οι λείες πλάκες του, με κεραμική τεχνολογία ειδικής κίνησης, γλιστρούν αβίαστα στα μαλλιά και κάνουν το ίσιωμα ταχύτερο και ευκολότερο, ενώ η ειδική σχεδίαση τους με στρογγυλεμένο σώμα χαρίζει τέλειες μπούκλες και κυματιστά μαλλιά χωρίς να μπερδεύεται η τρίχα.

Η καινοτόμα σχεδίασή του εγγυάται ότι η συσκευή παραμένει δροσερή και η αυτόματη απενεργοποίηση – όταν είναι σε αδράνεια – δίνει αίσθηση ασφάλειας. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά του συγκαταλέγεται και η μεταβλητή τάση που το καθιστά λειτουργικό σε κάθε χώρα, ώστε να έχετε επαγγελματικά άψογο αποτέλεσμα ακόμα και όταν ταξιδεύετε.

Οι ειδικοί του zizel.gr φροντίζουν για την καλύτερη υγεία των μαλλιών σας και συνιστούν να μην παραλείπετε τη χρήση κατάλληλων προϊόντων λείανσης με anti-frizz ιδιότητες και θερμοπροστασία, ειδικά αν χρησιμοποιείτε συχνά ψαλίδι και ισιωτική.