Η Blake Lively όπως και πολλές άλλες διάσημες σταρ έχουν δείξει την προτίμηση τους στη μοναδική και σούπερ καλοκαιρινή τάση στα μαλλιά: την κοτσίδα-ψαροκόκκαλο!

Για να πετύχεις το πιο σέξι λουκ, της κοτσίδας στη ψηλή εκδοχή της, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις πιστά τα παρακάτω βήματα.

Καλοκαιρινή, βολική και πολύ εύκολη για να την πετύχεις, η κοτσίδα-ψαροκόκαλο συνεχίζει και φέτος να είναι απόλυτα in και εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις 4 εύκολα βήματα για να την πετύχεις…

Βήμα πρώτο:
Ξεκίνησε πιάνοντας τα μαλλιά σου σε ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια χώρισε την αλογοουρά σε δύο ίσες ενότητες ή απλά χώρισε τα σε δύο ενότητες, αν δεν σε ενδιαφέρει αν θα είναι ψηλή ή χαμηλή η αλογοουρά.

Αν θέλεις ένα πιο χαλαρό και όχι τόσο στιλιζαρισμένο αποτέλεσμα τότε πήγαινε απευθείας στο δεύτερο βήμα.

Βήμα δεύτερο: Πάρε μια μικρή τούφα μαλλιών από την δεξιά εξωτερική πλευρά (από τις ενότητες που έφτιαξες) και πέρασε την επάνω ώστε να βρίσκεται μαζί με την αριστερή ενότητα από μέσα.

Βήμα τρίτο: Επανέλαβε την ίδια κίνηση από την αριστερή πλευρά. Ανάλογα με το πόσο «χοντρή» θέλεις να είναι η πλέξη της μπορείς να παίρνεις και την ανάλογη ποσότητα μαλλιών. Συνέχισε να κάνεις την ίδια κίνηση μέχρι να φτάσεις περίπου λίγα εκατοστά πριν το τελείωμα των μαλλιών.

Βήμα τέταρτο: «Σφράγισε» το αποτέλεσμα με ένα λαστιχάκι και έχεις έτοιμη την πιο σέξι και ψηλή κοτσίδα-ψαροκόκκαλο.

Μην ξεχνάς ότι για να δείχνει πιο ατημέλητη η κοτσίδα μπορείς να δημιουργήσεις κίνηση «σπρώχνοντας» απλά τα μαλλιά προς τα επάνω δημιουργώντας έτσι περισσότερη κίνηση όπως έκανε και η Blake Lively.

Για να προσθέσεις ένα ιδιαίτερο ύφος στο χτένισμα σου, δεν έχεις παρά να στολίσεις την κοτσίδα σου με ένα κοκαλάκι-κόσμημα στο τελείωμα της αλογοουράς που θα κάνει την διαφορά!

Πηγή: womenonly.gr