Το καλοκαίρι είναι εδώ! Οι περισσότεροι από εμάς πηγαίνουμε στη δουλειά και στο μυαλό μας έχουμε παραλίες, ξεκούραση και χαλάρωση.

Φτιάχνουμε νοερά τη βαλίτσα μας ενώ, οι βόλτες στα μαγαζιά είναι απαραίτητες για να προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας νέα ρούχα και αξεσουάρ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στο νησί.

lanes2Πόσοι όμως έχουμε αναρωτηθεί τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να ετοιμάσουμε το σώμα μας για τις διακοπές μας αλλά και για να το φροντίσουμε κατά τη διάρκεια; Η Lanes θέλοντας να χαρίσει στον κάθε έναν από εμάς το καλοκαίρι που του αξίζει, προτείνει μια τριάδα συμπληρωμάτων διατροφής που θα ικανοποιήσουν τρεις βασικές ανάγκες του οργανισμού μας.

Kcaligram 7Days: Διανύουμε ήδη τη «bikini season». Mε το Kcaligram 7Days, το σώμα μας θα είναι στην καλύτερή του φάση και εμείς έτοιμοι για αναχώρηση. Πρόκειται για ένα ενισχυμένο σύστημα αδυνατίσματος για 7 ημέρες, το οποίο βοηθά στον περιορισμό της κατακράτησης υγρών που δημιουργούν το γνωστό σε όλους μας πρήξιμο, βοηθά την πέψη αντιμετωπίζοντας το φούσκωμα ενώ συγχρόνως ενισχύει τον μεταβολισμό συμβάλλοντας στον έλεγχο βάρους.

Cysti Ade: Τα παιχνίδια στην άμμο μερικές φορές ενδέχεται να μας δημιουργήσουν δυσάρεστα προβλήματα όπως είναι οι ήπιες λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Το Cysti Ade, χάρη στη μοναδική του σύνθεση με κύρια συστατικά το συμπυκνωμένο χυμό κράνμπερυ και το ξηρό εκχύλισμα αρκτοστάφυλλου, προλαμβάνει αλλά και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις γνωστές μας… ενοχλήσεις.

lanes1

Σε συνδυασμό με την αντισηπτική δράση που προσφέρει ο αρκτοστάφυλλος, έχετε στα χέρια σας το απόλυτο όπλο απέναντι στις ουρολοιμώξεις. Αντί λοιπόν να πιείτε 6 ποτήρια χυμού cranberry, προτιμήστε να καταναλώσετε ένα χαπάκι Cysti Ade!

Probio Ade:  Αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχό έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η δράση των 2 παραπάνω! Κατά τη διάρκεια των διακοπών, οι διατροφικές μας συνήθειες αλλάζουν δημιουργώντας πολλές φορές δυσκολίες στην ομαλή εντερική λειτουργία. Επιπλέον πρηξίματα & φουσκώματα δηλαδή. Με το ProbioAde, η εντερική λειτουργία ομαλοποιείται, κάνοντας τη δουλειά του Kcaligram 7days ακόμα πιο εύκολη. Παράλληλα λόγω των επιπλέον συστατικών που περιέχονται στη σύνθεσή του, προσφέρει extra προστασία του ουροποιητικού συστήματος.

Είναι λοιπόν σαφές, ότι η μοναδική αυτή τριάδα συμπληρωμάτων διατροφής από τη Lanes, αποτελεί το ιδανικό «σύστημα» φροντίδας του οργανισμού σας έτσι ώστε να  περάσετε ένα ξένοιαστο καλοκαίρι! Απολαύστε τις διακοπές σας έχοντας στο μυαλό σας ποια θα είναι η επόμενη παραλία που θα εξερευνήσετε, χωρίς να ανησυχείτε  για τίποτε άλλο.