Εφαρμόστε απλά μικρά μυστικά ομορφιάς και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν… Για παράδειγμα, εάν θέλετε το μακιγιάζ να διαρκεί για ώρες, χωρίς φυσικά να χαλάει, προτού ξεκινήσετε, τοποθετήστε στο πρόσωπό σας ενυδατική κρέμα και περιμένετε να την απορροφήσει καλά το δέρμα σας.

Βαφτείτε λοιπόν και προτού πείτε ότι τελειώσατε, πάρτε τη λακ που χρησιμοποιείτε και ψεκάστε δύο φορές μόνο με τεντωμένο το χέρι σας από ψηλά ώστε να πέσουν μερικές σταγόνες της σε όλο το μήκος του προσώπου σας. Και το αποτέλεσμα θα είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιήσατε, να διαρκέσουν περισσότερη ώρα.

Για να μη φύγει το κραγιόν σας, ταμπονάρετε λίγο μέικ απ στα χείλη προτού βάλετε.

Το θέμα όμως είναι να ξεβαφτείτε και σωστά. Γι’ αυτό πρέπει να απλώσετε το προϊόν που χρησιμοποιείτε με τα χέρια σας και να σκουπίσετε στη συνέχεια με καθαρό βαμβάκι ξεκινώντας από το κούτελο και στο τέλος θα φτάσετε στο πηγούνι. Κάντε αυτή την κίνηση για δυο με τρεις φορές.
Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον καθαρισμό των ματιών σας γιατί λάθος κινήσεις μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Γι’ αυτό απλώστε επάνω σε δύο δίσκους καθαρισμού λίγη κρέμα και αφήστε τους να δράσουν για μερικά δευτερόλεπτα επάνω στα κλειστά μάτια ώστε να μαλακώσουν οι βαφές.

Στη συνέχεια, καθαρίστε τα μάτια με τους ίδιους δίσκους από πάνω προς τα κάτω και ποτέ ανάποδα ή κυκλικά. Σε καμία περίπτωση πάντως, δεν πρέπει να κοιμάστε βαμμένες. Κι αυτό γιατί έτσι αφήνετε κλειστούς όλους τους πόρους του δέρματος σας.