Ποιες γυναίκες παίρνουν «χρυσό» στην απιστία

Oι πιο άτακτες κατηγορίες επαγγελμάτων


ΓΥΝΑΙΚΑ
12:30
08/03/2018
Ποιες γυναίκες παίρνουν «χρυσό» στην απιστία
38
loading

Πρωταθλήτριες στην απιστία φαίνεται ότι είναι κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων, στα οποία απασχολούνται γυναίκες. Οι γυναίκες διεκδικούν ισότητα και στην απιστία, αφού αρκετές είναι αυτές που δηλώνουν ότι έχουν απατήσει τον σύντροφό τους με άτομο από το εργασιακό τους περιβάλλον και όχι μόνο.

«Η ισότητα των φύλων είναι μια πραγματική κατάκτηση του ανθρώπινου είδους. Δεν θα μπορούσε να κάνει εξαιρέσεις στην απιστία των γυναικών. Σήμερα η διαφορά σε ποσοστά είναι βραχεία κεφαλή στα όρια του στατιστικού λάθους, λίγο πάντα πιο άπιστοι εμφανίζονται οι άνδρες» λέει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, PSC, PhD, ουρολόγος - ανδρολόγος, πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών και διευθυντής του Τμήματος Σεξουαλικής Υγείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Έρευνες σε όλο τον δυτικό κόσμο έχουν δείξει ότι υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του επαγγέλματος και της συχνότητας της απιστίας. Αυτές είναι λοιπόν οι πιο άτακτες κατηγορίες επαγγελμάτων.

Νοικοκυρές

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

Τη μεγαλύτερη συχνότητα απιστίας στις γυναίκες παρατήρησαν οι ειδικοί στο πιο κλασικό «επάγγελμα» της ελληνικής κοινωνίας, αυτό της νοικοκυράς.

«Μια άνεργη γυναίκα πρέπει κάπου να διοχετεύσει τα χαμένα όνειρά της. Η ερωτική έρημος των ζευγαριών θα «σπρώξει» την οικοδέσποινα σε αμαρτίες, που της στερεί η οικοκυρική, ανούσια καθημερινότητα» τονίζει ο δρ. Κωνσταντινίδης.

Δημοσιογράφοι

ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Δεύτερο σε συχνότητα απιστίας είναι το δημοφιλές επάγγελμα των δημοσιογράφων, που είναι το «άγιο δισκοπότηρο» για πολλούς φιλόδοξους νέους και νέες, σύμφωνα με μελέτες.

«Οι κυρίες της πέμπτης εξουσίας -ίσως και της πρώτης σήμερα- εξουσιάζοντας την είδηση, την πληροφορία και τον κόσμο, αποκτούν αφροδισιακές ιδιότητες και ικανότητες, αφού, ως γνωστόν, το σεξ και η εξουσία είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Οι δημοσιογράφοι γράφουν για τις ζωές των άλλων, των αμαρτωλών, γιατί οι ενάρετοι, ως γνωστόν, δεν ενδιαφέρουν κανένα, αφού καλή είδηση είναι μόνο η κακή είδηση. Οι ζωές των άλλων έχουν ενδιαφέρον μόνο όταν προβάλλουν δικές μας αμαρτωλές σκέψεις, που πολλές φορές γίνονται και πράξεις» λέει ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Χρήστος Φλιάτουρας.

Δικηγόροι

shutterstock618780422Οι ταπεινωμένοι από την αδικία πολίτες και ειδικά οι άνδρες, που στον γάμο τους διαπίστωσαν ότι έπεσαν θύματα απιστίας, βρίσκουν στις γυναίκες δικηγόρους τον ιδανικό εξομολογητή.

Οι γυναίκες δικηγόροι έχουν ένα πλεονέκτημα συγκριτικά με τους άνδρες συναδέλφους τους, λέει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών και εξηγεί: Τον άνδρα που απέρριψε μια γυναίκα, θα τον αγαπήσουν, όπως μια μητέρα αγαπά το πιο δυστυχισμένο παιδί της. «Αυτό είναι το γονίδιο της μητρότητας και προστασίας των αδυνάτων, που η γυναικεία φύση έχει σε αφθονία. Στην αρχή θα τον ακούσει, μετά θα τον ερωτευτεί…» λέει.

Οι πιο επικίνδυνοι αντίζηλοι των ανδρών δεν είναι οι δυνατοί, αλλά οι αδύναμοι. Που, ως θύματα θηλυκοποιούνται, άρα προσεγγίζουν την γυναικεία ψυχή με τους ίδιους κώδικες» επισημαίνει, αποκωδικοποιώντας ξεκάθαρα τις συμπεριφορές των δύο φύλων.

Αεροσυνοδοί

ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ

Από τη λίστα με τα πιο άπιστα γυναικεία επαγγέλματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αεροσυνοδοί. Οι γυναίκες με τις στολές ασκούν μια ασυνήθιστη γοητεία στους επιβάτες των αερογραμμών, που, εντυπωσιασμένοι από την ευγενική αυστηρότητα -που υπηρετεί μια συνήθως όμορφη αεροσυνοδός- προσπαθούν να τις εντυπωσιάσουν.

«Στα σύννεφα και κοιτώντας τον κόσμο από ψηλά, όλοι μεταμορφώνονται από άχρωμοι, συνηθισμένοι άνθρωποι, σε ιδανικές πετυχημένες εκδοχές του Μίστερ Γκρέι, που θα φορέσει το γοβάκι στην Σταχτοπούτα. Οι άνθρωποι, όταν κλείσουν την πόρτα του σπιτιού τους, κλειδώνουν τις ενοχές και τις απαγορεύσεις εντός, αφήνοντας τις αισθήσεις να τους οδηγήσουν σε αμαρτίες, που σχεδόν πάντα είναι ηδονικές» εξηγεί ο κ. Φλιάτουρας.

Διασκέδαση

shutterstock445249120 Οι γυναίκα πίσω από τον πάγκο του μπαρ, που θεωρητικά περιορίζει τις πολλές επαφές των εντός με τους εκτός, ανεβάζει τον πήχη της επιθυμίας επικίνδυνα, σε συνδυασμό με το άφθονο αλκοόλ που ναρκώνει όλες τις αντιστάσεις των ηθικών ανθρώπων.

Οι barwomen, αντικείμενο πόθου όλων των ανδρών, αποκτούν θεϊκές ιδιότητες, γιατί η απόσταση της μπάρας υψώνει εμπόδια μεν, αλλά γκρεμίζει τους φράκτες των αναστολών.

«Ο έρωτας τρέφεται από τα εμπόδια και πεθαίνει όταν αυτά εκλείψουν. Η γυναίκα πίσω από τη μπάρα - εμπόδιο στις θανατηφόρες διαθέσεις του άγριου πλήθους, κάποια στιγμή θα ενδώσει σε κάποιον τυχερό, που αυτή θα επιλέξει, για την ανθρωποθυσία που η μοίρα την επέλεξε να εκτελέσει ως ιέρεια στον βωμό του Διονύσου, έστω και για μια βραδιά» λένε οι ειδικοί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου.

Ηθοποιοί

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Οι ηθοποιοί γυναίκες ξέρουν πολύ καλά πως η τέχνη αντιγράφει τη ζωή, αλλά και πως μια ζωή χωρίς τέχνη δεν αξίζει να τη ζει κανείς.

«Έχουμε την τέχνη, για να μην πεθάνουμε από την αλήθεια της ζωής» έλεγε ο Νίτσε. Σε ένα τόσο παθιασμένο περιβάλλον, με τις αισθήσεις στο ζενίθ, με την έκσταση της Ιωάννας της Λωραίνης και το πάθος της Πασιφάης, η ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μια Μποβαρύ, όχι μόνο στη σκηνή, αλλά και στην πραγματική ζωή. Εξάλλου, αν ήθελε να υπηρετήσει την Αγία Οικογένεια, θα γινόταν νοικοκυρά και όχι ηθοποιός. Στην περίπτωση των ηθοποιών, τα ρούχα κάνουν τον παπά και οι ηρωίδες του πάθους στη σκηνή, σαν έτοιμες από καιρό, κάνουν τα πάθη τέχνη στη ζωή, υπηρέτριες της ματαιόδοξης φύσης τους» σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινίδη.

Γιατροί, νοσοκόμες

ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ

Η στολή και ο πόνος είναι γνωστό πόσο αφροδισιακά λειτουργούν στον αμαρτωλό ανθρώπινο εγκέφαλο. Οι γυναίκες που εξουσιάζουν τον πόνο του ασθενούς, ντυμένες με μια αυστηρότητα, συνήθως στα λευκά, που συμβολίζουν την αθωότητα -άρα και το ανάποδό της, την αμαρτία- φαίνεται πως αποτελούν αντικείμενο πόθου των ανδρών, που αφήνονται στη θαλπωρή της ίασης από τα μαγικά τους χέρια.

Αν προσθέσουμε και την ανθρώπινη αδυναμία των γυναικών να προστατεύουν τους ασθενείς, είναι πολύ πιθανό να προσφέρουν, εκτός από τις επαγγελματικές τους ικανότητες, και την ανάγκη τους να ερωτευτούν ένα παραδομένο αρσενικό, άρα εύκολα εξουσιαζόμενο, άρα έντονα ερωτικό.

Οικονομική εξουσία

ΕΥΡΩΣτη σύγχρονη κοινωνία πολλές γυναίκες, πλέον, δεν είναι κλεισμένες στην κουζίνα, αλλά μέσα σε αυστηρά γραφεία τραπεζών και εταιριών.

Τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη ομίλων και εταιρειών είναι σε σημαντική αναλογία γυναίκες και όχι μόνο άνδρες, όπως παλιά.

Αν η απιστία του ανδρικού πληθυσμού είχε μια βασική πηγή, την εξουσία, τη δύναμη και το χρήμα, τότε το ανδρικό αυτό προνόμιο σήμερα μεταφέρεται φυσικά και στον γυναίκειο πληθυσμό ισότιμα.

Σύμφωνα με τον κ. Φλιάτουρα, τα στερεότυπα, που ήθελαν τους άνδρες αποκλειστικά φορείς της εξουσίας, άρα και της αμαρτίας, πέφτουν όπως οι χάρτινοι πύργοι και δεν αντέχουν σε καμία σοβαρή κριτική, πλέον, αφού γνωρίζουμε πως η εξουσία είναι μια κύρια διαφθορέας της ανθρώπινης φύσης, ανδρικής και γυναικείας.

Πολιτικοί

2302125Χωρίς να είναι, βέβαια, μεγάλος ο αριθμός τους, όσο των ανδρών, τουλάχιστον δειλά - δειλά αρχίζει να διαμορφώνεται ένα ανοδικό ρεύμα και στον τομέα αυτόν. Πολλές γυναίκες πολιτικοί, μάλιστα, έχουν μακράν καλύτερες επιδόσεις από τους άνδρες συναδέλφους τους.

«Όπως φάνηκε και σε προηγούμενη έρευνα, οι άνδρες πολιτικοί είναι συχνά πιο άπιστοι ακόμη και από τους δικηγόρους, με το φαινόμενο να αποδίδεται στην αφροδισιακή σχέση της εξουσίας με την απιστία» εξηγεί ο επικεφαλής ερευνητής Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και προσθέτει:

«Οι γυναίκες πολιτικοί δεν είναι οι πιο άπιστες συγκριτικά με τα άλλα επαγγέλματα. Μια λογική εξήγηση είναι πως μια γυναίκα πολιτικός, σύζυγος, μητέρα και εργαζόμενη μάλλον δεν έχει χρόνο για «ξενοπερπατήματα». Μια δεύτερη πιθανή εξήγηση είναι πως ο άνδρας, μπροστά σε μια γυναίκα με εξουσία πολιτική, συνήθως το βάζει στα πόδια, γιατί από τη μαμά του έμαθε πως μόνο ο άνδρας φορά παντελόνια. Άρα, η πολιτικός γυναίκα δεν έχει αντικειμενικά μεγάλη επιλογή σε έναν πληθυσμό που φοβάται να τη φλερτάρει και αναγκαστικά μένει στη πλευρά τής υποχρεωτικής αρετής».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

38
σχόλια
 1. avatar Κ κωνσταντινιδη…..

  Ιατρε μου,μιλατε για την απιστια αλλα ας δειτε την δικια σας απιστια προς τον Θεο με την αθεια που προπαγανδιζετε συνεχεια...

 2. avatar Ανέκδοτο

  4 άνδρες σε ένα μπαρ πιάσαν κουβέντα σχετικά με πιο επάγγελμα του άντρα οι γυναίκες απατούν περισσότερο. -Οι γυναίκες των γιατρών απατούν περισσότερο, λέει ο πρώτος. Ο γιατρός έχει στάνταρ ώρες που απουσιάζει, δεν μπορεί να αφήσει στη μέση ασθενή, ιατρείο, χειρουργείο κλπ οπότε η γυναίκα του έχει εξασφαλισμένο χρόνο «δράσης» -Τι λες, του απαντάει ο δεύτερος, οι γυναίκες των στρατιωτικών απατούν περισσότερο αφού οι άντρες τους λείπουν με τις βδομάδες σε ασκήσεις κλπ. –Είστε άσχετοι, παίρνει το λόγο ο τρίτος. Οι γυναίκες των ναυτικών τους απατούν περισσότερο αφού αυτοί λείπουν με τους μήνες σε ταξίδια! Ο τέταρτος της παρέας ζάρωνε χωρίς να μιλά. –Τι λες και συ, ποια είναι η γνώμη σου, ρωτούν οι άλλοι. – Τι να σας πω βρε παιδιά, εγώ είμαι στρατιωτικός γιατρός και υπηρετώ στο ναυτικό!!!

 3. avatar Βασίλειος ο Β’

  Ξέχασε τις καθηγήτριες!

 4. avatar Πείτε μας

  Γουάου, βγήκε το αντράκι να μας πει ποιες γυναίκες απατάνε και μάλιστα σε ποιες δουλειές!
  Δεν λέω ότι δεν γίνεται και φυσικά ΔΕ λέω ότι είναι σωστό, πρέπει όμως να ειπωθεί ότι όταν ο άντρας απατά είναι απλά ένα φυσικό φαινόμενο, ενώ όταν απατά γυναίκα, αποτελεί γεγονός απίστευτο και δίνει την ελευθερία στον κάθε (υπό)ειδικό να πει την και καλά γνώμη του. Κι αυτή η γνώμη....

  \"αν ήθελε να υπηρετήσει την Αγία Οικογένεια, θα γινόταν νοικοκυρά και όχι ηθοποιός. Στην περίπτωση των ηθοποιών, τα ρούχα κάνουν τον παπά και οι ηρωίδες του πάθους στη σκηνή, σαν έτοιμες από καιρό, κάνουν τα πάθη τέχνη στη ζωή, υπηρέτριες της ματαιόδοξης φύσης τους.\"
  Εντάξει ρε φίλε, πες τες και πουτ*νες τις γυναίκες, λιγότερη εντύπωση θα κάνεις. Φαλλοκρατης και μισογυνης, ευχαριστούμε για την εξαιρετική προβολή του χαρακτήρα σου!
  Επίσης, το γεγονός του ότι ένας υποτίθεται μορφωμένος, εκπαιδευμένος και κυρίως νοήμων άνθρωπος θα θεωρούσε τον Κρίστιαν Γκρει ως την κατάλληλη παρομοίωση του ιδανικού άντρα για μια γυναίκα, τι να πω; Η βλακεία του μιλά από μόνη της! Ντροπή του, μόνο αυτό έχω να πω! Υποβιβάζει αξιότιμα επαγγέλματα με τις και καλά αποδείξεις του. Ποια έρευνα κύριε μου, ποιος τη διεξήγαγε, υπήρχε έστω μια γυναίκα πίσω από αυτήν την υποτιθέμενη έρευνα ή τη διεξήγαγες μαζί με το συνάδελφο σου πίσω από την ασφάλεια του Ανδρολογικου Ινστιτούτου σας;

  Από βδομάδα περιμένω την έρευνα για άντρες και τα επαγγέλματα στα οποία είναι οι πιο \'άτακτοι\'. Θα είστε κι εκεί το ίδιο περιγραφικοι;

 5. avatar Πολύ κλισέ

  Πρώτον, καλυψατε σχεδόν όλα τα επαγγέλματα. Δεύτερον, αυτό για τις αεροσυνοδούς είναι μύθος, μήπως πάτε ακόμα γυμνάσιο; Τρίτον, σήμερα είναι η ημέρα της γυναίκας. Ωραίο άρθρο για την περίσταση, και εις ανώτερα εύχομαι.

 6. avatar ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ

  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ??? ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΑΝ Οι ΑΝΔΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ . ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΑΤΑΜΕ ....... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

 7. avatar Κονδορας θύτης

  Είναι να μην πέσεις στην περίπτωση ...

 8. avatar Xiaomi

  Αμα υπάρχει ικανοποίηση από τον άντρα δεν νομίζω η γυναίκα να ξενοκοιταξει.

  1. avatar ΕΛ.ΑΣ για να ΓΕΛΑΣ

   με ικανοποιει το 5\'\' xiaomi μου μια χαρα ,με τα μισα απ τα μισα λεφτα απ οτι το δαγκωμενο μηλο ,πεταει, με καλυπτει 100%, το γυαλιζω .... τριπαξ ημερησιως, τοχω ντυμενω σικατα,χλιδα...Του χαιδευω την οθονη και γουργουριζει απο ηδονή.
   Του χρονου ομως που θαχουμε βαρεθει ο ενας το αλλο, θα το κανω τραμπα....
   λες να κλαψει;; πως να το προετοιμασω;;

   1. avatar Όπως και εγώ …

    Να το προετοιμάσεις, με τρόπο!

    1. avatar ΕΛ.ΑΣγια να ΓΕΛΑΣ

     απ τον σεπτεμβρη θα το γνωρισω σε γκομενο....με ειδικοτητα στις παντρεμενοζωντοχηρες.....3 4 5 6 χερι γενικως.
     θα τα αφηνω να κανουν τα δικα τους ενω εγω δε θα βλεπω δε θακουω....θα λειπω ταξιδι....
     τι στο καλο..λες να μου το γκαστρωσει και να την κανει;;...

     1. avatar Απλά τα πράγματα.

      Άμα τη αποχωρήσει, ξέχασε την πρακτική της χρησικτησίας και γυρνά το στις ευεργεσίες, δωρεές και χορηγίες.
      Κατά τον τρόπο αυτό είσαι και ευεργέτης και λύνεις όλα σου τα προβλήματα!

     2. avatar ΕΛ.ΑΣ για να ΓΕΛΑΣ

      α, δε στοπα
      ο τζαμπας πεθανε !!
      παμφτωχος
      το περιτυλιγμα το κατασχεσε το κρατος για εξοδα αποκομιδης.....
      .....αλλά.........
      ......ευτυχως επεσε σε απεργία των χυτα
      και η δημοτικη \'\' κάμινος \'\' εκτελει απο τετραετιας χρεη καφενείου.....χασαν και τα κλειδιά....
      γλιτωσε και το ψαλσιμο....
      υπαρχει θεος τελικα !!
      rip.
      σου φερνω για τζαμπας;;;

     3. avatar Χμμμ … Φέρω τη γνώμη πως….ολίγον,

      ...Μας τα γυρίζεις !

      Ενώ το πόνημα σου εκινείτο στη βάση της λογικής της κοινοκτημοσύνης, οι ως άνω θέσεις σου αγγίζουν τα όρια του αντιπραγματισμού !!!

      Αρχίζεις και μας μπερδεύεις παρά πολύ.

      Κατά κανόνα, όταν κάτι πλέον δεν μας ταιριάζει, για οποιοδήποτε λόγο, απλά το κάνουμε χάρισμα - δωρεά, σε όποιον πιστεύει πως του αρμόζει καλύτερα και γινόμαστε συνάμα και ευγενικοί χορηγοί - δωρητές, μην έχοντας άλλη στην πραγματικότητα επιλογή, άλλως εμπίπτουμε στη κατηγορία \"βαράτε με και ας κλαίω\"!

      Διαφωνείς ?

     4. avatar ΕΛ.ΑΣγια ναΓΕΛΑΣ

      ποια κοινοκτημοσυνη ρε ιζολδη;;
      τη φαση μου ρε
      ειπα στο τραπεζι τρωω το πληρωμενο που μου σερβιρει η μαγείρισσα (τιποτα δεν ειναι τζαμπα)
      αμα βλεφαριζει με αλλον πελατη καλα κανει
      αμα μου πει τελειωνε το μαμ εχει αλλος σειρα οφειλω να χαιρετησω το συντομοτερο...
      γιατι κανεις συνηρμους αυθαιρετους ρε παιδι;;
      ποια κοινοκτημοσυνη και ποιο τζαμπα
      υπαρχει κοινοκτημοσυνη στο μαγερειό;;
      χμμμμ
      φερω την γνωμη οτι θες ολιγον βουτα απ το μαλλι και δυο γυροβολιες τσαμικο για να συντονιστουμε.
      καλο σκ

     5. avatar ΕΛ.ΑΣ για να ΓΕΛΑΣ

      συνειρμους....
      με σενα οχι ειρμους αλλα αυγα και πασχάλια θα χασω, βαλτη εισαι.

     6. avatar Με εκπλήσεις!

      Οφείλω να ομολογήσω πως αγνοώ, τη σύγχρονη μέθοδο συντονισμού, που αναφέρεις, η οποία επιτυγχάνεται δια ξεμαλιάσματος το οποίο εξελίσσεται μετά μουσικής και παραδοσιακού χορού!

      Εσύ που έχεις εντρυφήσει στην εφαρμογή της, πες μας είναι αποτελεσματική και εκ του λόγου τούτου, φέρεσαι να την προτιμάς έναντι άλλων (ρητορικό το ερώτημα, αστειεύομαι)?

      Καλό ΣΚ

     7. avatar ΕΛ.ΑΣ για να ΓΕΛΑΣ

      κοιτα, καλη η θεωρια αλλα η πραξη μετραει ιζολδακι μου.
      με μια τουφα μαλλι στο χερι,δεν εχει σημασια απο που, θα ξερουμε αφενος σε τι συχνοτητα τσιριζεις κιαφετερου αν ειναι εντος του ευρους ληψης του πομποδεκτη μου, παναρχαια μεθοδος , αλφαδι για εναν σωστο διαλογο μεταξυ ευήκοων
      Τον στολιζεις επισταμένως τον \'\'απο τα κοκκαλα βγαλμενον στρουμφ\" παρατηρω, η δεν εισαι συ??

     8. avatar Χμμμ … Πρωτότυπη !!!

      Αν μου επιτρέπεις όμως, θα ήθελα λιγάκι να τη συμπληρώσω : \"Εσύ στα ξεμαλιάσματα και εγώ στα ξεματιάσματα\"!

      Υ/Γ: Αρχαία, δοκιμασμένη και αποτελεσματική, είπαμε ότι είναι η συγκεκριμένη μέθοδος συγχρονισμού?

      Ομολογώ πως διέφυγε της προσοχής μου!Ήμουν πεπεισμένη πως πρόκειται για σύγχρονη όμοια ! Πέφτω από τα σύννεφα!

     9. avatar ΕΛ.ΑΣ για να ΓΕΛΑΣ

      συνεχισε τα ξεματιασματα, καλα τα πας
      ελα τωρα, που δεν εχεις δει 2 να κρατανε απο μια τουφα ,να ουρλιαζουν και να μην ακουει ο ενας τον αλλο...
      δεν γινεται ετσι, πρεπει ο ενας να τσιριζει κιο αλλος να κρατα την τουφα και να γυρναει την κεραια μεχρι να πιασει σημα, αυτα πρεπει να στα δειξω στη πραξη, μη με κατακρινεις αν δε δοκιμασεις !
      τελικα εσυ το στολιζεις το ως το κοκκαλο χρυσογαλανο στρουμφ πιο κατω;;
      πανω που αγαπησα το \'\'ιζολδη\'\' μου το στερεις;;ασε που βγηκε η τριτη ουρα και μουκανε ζηλιες: \'\'ολο με μια ιζολδη σαλιαριζεις και μενα ουτε λεξη.....\'\'τωρα κυνηγαει μια κικη ματ.....
      εκλαψα απ τα γελια.

     10. avatar Αλήθεια πιστεύεις…

      Οτι είμαι σε θέση να κρίνω και να κατακρίνω, ελαφριά τη καρδία τον οποιονδήποτε για ό,τιδηποτε, πολλώ δε μάλλον εσένα!

      Κατά τα λοιπά είμαι υπέρμαχος της λαϊκών ρήσεων \"
      Από όσα ακούν τα αφτιά σου μην πιστεύεις τίποτα και από όσα βλέπουν τα μάτια σου πίστευε τα μισά\".

     11. avatar ΕΛ.ΑΣ για να ΓΕΛΑΣ

      σε ενδειξη καλης θελησης παρε το πονημα της ημερας.... ετσι οπως μου το εσφαξε ο χασαπης της λογοκρισιας...σταζει αιμα στο τσιγγελι.
      https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/3389111/to-neo-panteloni-tis-diesel-se-voitha-na-exafanizese
      ελα κανε μου και συ το χατηρι
      θελω να μιλαω με μια ΙΖΟΛΔΗ, η ζωη ειναι μια σταλια , αποκλειεται να ξανατρακαρω τετοιο μωρο πριγκιπισσα, δε ξαναλεω κακη κουβεντα για τονομα
      θελω η ουρα νουμερο 2 με νικ \'\' σοφη μαρια \'\'\' να φρικαρει...
      .....περιπτωσσσσσαρα....,
      θα ξανακανει παρεμβαση...\'\'\'\'\'\'\'\' να φυγετ απο δω να πατε σε καμια γκαρσονιερα.......\'\'\'\'\'\'\' αχαχαχαχααχαχα.....
      ελα ρε ιζολδακι, ουτε ενα χατηρι;;

     12. avatar Χμμ…..Ώστε δε θα ξαναπείς

      ...για το όνομα, που τυγχάνει (ενδεχομένως) να είναι και το βαπτιστικό μου, κακή κουβέντα!

      Καλέ μου Λάκη, μελέτησα με προσοχή, τα όσα μέχρι σήμερα, αβάσανιστα έχεις πει και θα θελα να σε ενημερώσω, πως μιας και :

      (α) οι κακές συνήθειες, δεν ή δύσκολα, κόβονται,

      (β) οι πράξεις μας πρέπει να προηγούνται των λόγων μας, και να υπάρχει μεταξύ των, απόλυτη ακολουθία και συνάφεια,

      Ότι σκέφτομαι να διατηρήσω επί των λεγόμενων σου, στάση κριτική . Ίδωμεν.

      Σε ότι αφορά δε, τη θεματολογία των πονημάτων σου, έχω τη γνώμη πως ίσως πρέπει να προχωρήσεις σε αλλαγές.

      Τι θα έλεγες επι παραδείγματι, εναλλακτικά να ασχοληθείς με συνθέσεις αφορώσες την πολιτική - πολιτικά πρόσωπα?

 9. avatar Σκεπτικός…

  Οι γυναίκες χρειάζονται λόγο.... Οι άντρες απλά να ξέρουν πότε και που....

 10. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

  Το κεφάλαιο της απιστίας είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να απατήσει κάποια τον σύντροφο της, ποιες είναι οι ανάγκες που κυριαρχούν (εκτός από την ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ που την διακατέχει) σωματικές, συναισθηματικές, υπαρξιακές, ακόμα και φεμινιστικές? ΔΕΝ σ\' αρέσει πια ένας άνθρωπος γιατί βρήκες κάτι καλύτερο? ΩΡΑΙΑ... χωρίζεις! Πρώην αγάπη μου -του λες- δεν τραβάει άλλο χωρίζουμε. Ντρέπεσαι? Στείλε του, μήνυμα! Αυτό κάνει μια σωστή γυναίκα, βγαίνεις από \'δω και μπαίνεις εκεί! Τόσο απλό, ηθικό και τίμιο!!!
  ΤΙ...? ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ...?
  ---Σου λέει η νοικοκυρούλα...
  (το πιο σύνηθες)...Δεν έχω λεφτά... πως θα ανταπεξέλθω? Υπάρχουν τα παιδιά. Τι θα πει οι γονείς, η κοινωνία, οι φίλοι, οι γνωστοί...(να πάνε και χαμένα τόσα έξοδα σε γάμους, γλέντια, ταξίδια του μέλιτος)
  ---Δηλαδή είναι καλύτερα να δουλεύεις τον άλλο?
  Κάποιοι άνθρωποι ΔΕΝ ξέρουν (στην κυριολεξία όμως) γιατί Παντρεύονται... (ιδιαίτερα όταν έχουν παιδιά) η έστω φτιάχνουν απλές σχέσεις αφού ΔΕΝ έχουν την δύναμη να διαχειριστούν τις αδυναμίες και τις εξαρτήσεις τους... (το τελευταίο είναι σε πολλά θέματα, επίπεδα και καταστάσεις)
  Υ.Γ. πάντως αν το άρθρο αναφέρει σαν επιρρεπείς κατηγορία απιστίας \'\'την πολιτική\'\' και έχετε αυτές που βλέπουμε στην φωτό... μάλλον θα πρέπει να το ξανακοιτάξετε και να βάλετε κάτι άλλο! Είναι σαν να διαφημίζεται μια πνευμονολογική κλινική... με σήμα το... σταχτοδοχείο!

  1. avatar Βραδιάτικα με έκανες και γέλασα

   Σωστός!!
   Μετά από τόση κόντρα να και κάπου που συμφωνούμε

 11. avatar ΕΛ.ΑΣ για να ΓΕΛΑΣ

  \'\'\'Πιστευω εις εναν σκοπον\'\' το συμβολο πιστεως του καθε εντιμου παντελονατου
  Πιστευε και μη ερεύνα
  κι\'αν σε αλλον κανει νευμα
  κανε απλα πως δε το ειδες
  το δικο σου φάε γευμα
  Τα πριβε τα \'\'μαγειρεία\'\'
  ειναι ζορικ \'ιστορια
  θελουνε κλουβιού δεσμευσεις
  να τηρεις τις υποσχεσεις
  Αμα παλι την ζορισεις
  και στο αποκλειστικό κολλησεις
  θα πληρωνεις τα σπασμενα
  και θα τρως κατεψυγμενα
  Αυτο τυπε χωνεψέ το
  κιοπου κατσει \'\'φούρνισέ \'\' το
  φρεσκο να χαρεις γα γα γα ,γαλακτομπούρεκο?????
  κιας τον φουρνο να καπνισει.
  ΥΓ: Απ τον δικο σου φουρνο μονο μια κουταλια ,απο κεινα τα τραγανα λογακια, που μουδινες τζαμπα , θελω οποτε κανεις κεφι μοβ τσουχτρακι μου, γλυκεια μου αναμνηση.

  1. avatar ΕΛ.ΑΣ για να ΓΕΛΑΣ,

   sorry ξεχασα....
   επειδης μου\'ναι δυσκολο να συγκαλεσω οικουμενικη συνοδο των επι γης παντελονατων, για επικυρωση του\'\' συμβολου πιστεως\'\' ,κολλα του ενα © Τhanatos2018,ρε μπηστακο..
   πλζ !

 12. avatar Άγαμοι θυται

  Όλες οι γυναίκες ειναι ¨ άπιστες¨ εκτός απο τη μάνα μας,το λέει και ο λαός ....

 13. avatar … και …

  ... καταλήγουμε στο ένα και εξής συμπέρασμα ...

  {...} όσο μπορείτε, γιατί χανόμαστε ...

 14. avatar Yiannisg

  Ενώ οι άλλες εργασιακές ομάδες είναι καλόγριες......
  Όλες και όλοι τα ίδια χούγια έχουμε ρεεεε
  Είτε σπουδαγμένοι είτε αγράμματοι, ειτε εργαζόμενοι είτε άνεργοι το Κοκό είναι γλυκό!!!!!

 15. avatar Περπατημενος

  Η φώτο με τις τέσσερις αρκούδες που αφορά την απιστία-πολιτική δεν είναι ιδιαίτερα κατατοπιστική...

  1. avatar Στέλιος28

   Χαχαχαχαχα

 16. avatar Χαχα

  Δηλαδή ολες (και ολοι). Δεν ξεχάσατε καμία

 17. avatar Social Distortion

  Ζώνη αγνότητας, φιμωτρο και σιδερένια μπάλα στο πόδι με GPS (για να είμαστε και προοδευτικοί),και εχεις το κεφάλι σου ησυχο.
  Χρονια πολλά στο αλατοπιπερο της ζωης μας, τις γυναίκες!!!

  1. avatar Γυναίκα θα έχεις

   Η σκύλο;

  2. avatar Αν και οι νουθεσίες

   σου, (ευτυχώς) αποτελούν ιταμό σχέδιο προοριζόμενο να παραμείνει επί χάρτου και μόνον, πάραυτα, θα ήθελα να σου διαμηνύσω πως σήμερα, οι χαριτολογίες- τερατολογίες σου, έχουν σπάσει όλα τα κοντέρ, κατά κοινή ομολογία!
   Γελάσαμε πολύ!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει