Θέλεις σμιλεμένο σώμα πριν πέσεις με τα μούτρα στο αρνί; Αν συνδυάσεις με σωστή διατροφή και άσκηση τις παρακάτω συμβουλές τα αποτελέσματα θα είναι πραγματικά θεαματικά ακόμη και μέσα σε λίγες ημέρες και θα νιώσεις τη διαφορά.

Το σώμα σου αυτή την εποχή έχει ανάγκη από την φροντίδα σου. Οι κρέμες που θα βρεις στο εμπόριο και υπόσχονται να σε κάνουν να δείχνεις πιο λεπτή κάνουν δουλειά αρκεί να επιλέξεις τη σωστή.

Για επιδερμίδα ελαστική και απαλή, δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο πίλινγκ με ειδικά προϊόντα, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και καθημερινή περιποίηση μετά το μπάνιο για να εξαφανίσεις τα νεκρά κύτταρα. Μετά την απολέπιση και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων η επιδερμίδα σου είναι έτοιμη να δεχθεί όποιο προϊόν απλώσεις.

Έτσι παραμένει καθαρή και απαλή, πράγμα που σίγουρα σου αφαιρείς πόντους και κάνει το σώμα σου να δείχνει πιο σμιλεμένο.

Επένδυσε στο μασάζ:
Το μασάζ ειδικά το τοπικό μπορεί να κάνει θαύματα αλλά και να σε βοηθήσει να εξαλείψεις την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού που σε έχει κάνει να χάσεις τον ύπνο σου όσο τα πρώτα μπάνια στην παραλία πλησιάζουν.

Η σωστή κυκλοφορία του αίματος στα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου όπως γλουτοί, μηροί αλλά και κοιλιά είναι απαραίτητα. Προσπάθησε να κάνεις μασάζ στα πόδια σου με κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια να απλώσεις το προϊόν κατά του τοπικού πάχους ή της κυτταρίτιδας ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Χρησιμοποίησε μια βούρτσα για μασάζ και ή ένα γάντι μασάζ για να αυξήσεις την κυκλοφορία του αίματος! Αν ακολουθήσεις αυτή τη ρουτίνα καθημερινά έστω και για 4-5 ημέρες θα δεις αισθητή διαφορά αφού η επιδερμίδα σου θα δείχνει πιο απαλή και πιο «μαζεμένη». Έτσι το δέρμα σου ζωντανεύει και αποχαιρετάς σιγά-σιγά τους λιπώδεις ιστούς.

Κυτταρίτιδα ο αιώνιος εχθρός σου: Δεν είναι μυστικό ότι κάθε φορά που πιάνει Απρίλιος ειδικά και σε «τρώει» το μαράζι της πρώτης εμφάνισης στην παραλία το θέμα κυτταρίτιδα παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Μην άγχεσαι δεν είσαι μόνη στον «άνισο» αυτό αγώνα: το 90% των γυναικών του πλανήτη τραβάνε ακριβώς τα ίδια.

Ο καθιστικός τρόπος ζωής και οι άπειρες ώρες που είσαι μπροστά στον υπολογιστή σου σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης και την κακιά διατροφή είναι παράγοντες που βοήθησαν στο να συσσωρευτεί τα αντιαισθητικό λίπος.

Ο σύμμαχος σου στον άνισο αγώνα με την κυτταρίτιδα είναι φυσικά το πολύ νερό (από 8 ποτήρια και πάνω) και η άσκηση με τη σωστή διατροφή που είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να προσέξεις!

Ακόμη και αν δεν προλάβεις να φτιάξεις το σώμα των ονείρων σου, θα καταφέρεις έστω να χάσεις μερικούς πόντους και να το αναδείξεις καλύτερα. Συνέχισε την προσπάθεια και θα ανταμειφθείς!

Πηγή: womenonly.gr