Η Bettina στο πλαίσιο εορτασμού των 50 της χρόνων αποφάσισε να τιμήσει τη 14ηΦεβρουαρίου μαζί με τον ιστορικό οίκο κοσμημάτων Zolotas.

Οι δύο συνεργοί δημιούργησαν μια συλλογή κοσμημάτων με τίτλο «Valentine’s Hearts» και ετοίμασαν την ιδανική μέρα Αγίου Βαλεντίνου με γνώμονα το motto «let’s keep it honest, fun and light».

Η παρουσίαση της σειράς κοσμημάτων «Valentine’s Hearts» πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Zolotas στην Πανεπιστημίου, αλλά και στην boutique της Bettina στην Αναγνωστοπούλου.

Το απόγευμα της Τρίτης, στο κατάστημα Zolotas της Πανεπιστημίου, πραγματοποιήθηκε ένα ρομαντικό soiree, όπου οι πελάτες μπορούσαν να θαυμάσουν τη συλλογή των κοσμημάτων με τη συνοδεία Kir Royal και σοκολατένιων nibblings, ενώ κόκκινα μπαλόνια με το συνθηματικά «All you need is love» και «Let’s get it on» βρίσκονταν σε όλο το χώρο.

Η γιορτή των ερωτευμένων συνεχίστηκε με το «Bettina + Zolotas = LOVE» secret party στην ιδιωτική λέσχη Salon De Bricolage. Η ατμόσφαιρα σε προέτρεπε να αναζητήσεις τον Βαλεντίνο σου: φωτισμός και στολισμός ήταν στις αποχρώσεις του κόκκινου, ένα σιντριβάνι σοκολάτας είχε στηθεί δίπλα στο bar και φράουλες με επικάλυψη σοκολάτας προσφέρονταν στους καλεσμένους.

Το party του πρεσβευτή του έρωτα επισφράγισαν οι μουσικές επιλογές των DJs, καθώς οι καλεσμένοι βρέθηκαν να τραγουδάνε «And I Will Always Love You».

Η Bettina και ο Zolotas αποφάσισαν αυτή τη 14η Φεβρουαρίου να μας δείξουν πως κάθε μέρα αποτελεί αφορμή για να δείχνουμε στους αγαπημένους μας τα ειλικρινή, βαθιά μας συναισθήματα, την αφοσίωση και την άνευ όρων αγάπη.