Η Max Mara παρουσιάζει τα νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017/2018. Αντλώντας έμπνευση από τον κλασσικό σκανδιναβικό κινηματογράφο, τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως είναι ένας ιδανικός συνδυασμός Βορειοευρωπαϊκού σχεδιασμού και Ιταλικής θηλυκότητας.

MM ANITA

ghdfuiohuio1

Αυτά τα γυαλιά από ασετάτ σε φόρμα «μάτι-της-γάτας» αποτελούν μια ωδή στην διαχρονική θηλυκότητα της πρωταγωνίστριας της ταινίας La Dolce Vita, Ανίτα Έκμπεργκ.

ghdfuiohuio2

Τα γυαλιά οράσεως στολίζουν μια κομψή μεταλλική λεπτομέρεια και στις δύο πλευρές του μπροστινού τμήματος και στα ακροβραχιόνια, που χαρίζει λάμψη και «κλείνει το μάτι» στο εμβληματικό στοιχείο «Πρίσμα», ένα αδιαμφισβήτητο σύμβολο της γυναίκας Max Mara. Διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις: μαύρο, μπλε ή κρεμ με γκρι φακούς, καθώς και καφέ ταρταρούγα με καφέ φακούς.

MM 1318

ghdfuiohuio3

Αυτά τα γυαλιά οράσεως διατηρούν τις στιλιστικές αρχές που διέπουν τα γυαλιά ηλίου Anita, αν και διαθέτουν μια πιο διακριτική αλλά εξόχως θηλυκή φόρμα. Η χρωματική παλέτα ζωντανεύει με ζωηρές αποχρώσεις του κόκκινου, του μπλε, της καφέ ταρταρούγας και του μαύρου.

ghdfuiohuio4

MM OVERLAP

ghdfuiohuio5

Μια κομψή κατασκευή από επικαλυπτόμενες στρώσεις – που τους χάρισαν άλλωστε και το όνομά τους – καθιστά τα γυαλιά ηλίου Overlap το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ της σεζόν. Ένα φίνο παιχνίδισμα επικαλυπτόμενων φύλλων από Optyl σε διαφανείς και αδιαφανείς αποχρώσεις συνθέτει το μπροστινό τμήμα, δημιουργώντας ένα διακριτικό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα πολλαπλών στρώσεων. Τους μεταλλικούς βραχίονες κοσμεί χαραγμένο το λογότυπο Max Mara. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τρεις επιλογές: μαύρο μπροστινό τμήμα με διάφανη μπλε στρώση και μπλε φακούς, αδιαφανές γκρι μπροστινό τμήμα με διάφανη στρώση και καθρεπτέ ντεγκραντέ φακούς, ή διάφανο γκρι μπροστινό τμήμα με διάφανη στρώση και γκρι φακούς.

ghdfuiohuio6

Η λεπτομέρεια «Πρίσμα» – το χαρακτηριστικό σύμβολο που υπογράφει τις συλλογές γυαλιών της Max Mara – επαναπροσεγγίζεται, ως διακριτικό μεταλλικό στοιχείο στα ακροβραχιόνια. Εμπνευσμένο από την τέλεια ένωση στρογγυλών και τετράγωνων φορμών, το «ΠΡΙΣΜΑ» απηχεί την αρμονική ισορροπία μεταξύ των διαφορετικών και αλληλοσυμπληρούμενων πτυχών της σύγχρονης γυναίκας Max Mara: θηλυκότητα και στιβαρότητα, αισθητική και λειτουργικότητα, ένστικτο και λογική.