Σε λίγο καιρό πρόκειται να έρθει το μωρό σας στον κόσμο! Πως σκέφτεστε να το υποδεχθείτε; Το μόνο που χρειάζονται τα μωράκια είναι ένα ζεστό περιβάλλον, που να προσφέρει ασφάλεια, θαλπωρή και σωστή διακόσμηση.

Ξεκινήστε με κουρτίνες σε απαλό σχεδιάκι

Η σκίαση στον χώρο του μωρού είναι άκρως σημαντική. Όταν χρειάζεται να περιλούζεται το δωμάτιο με φως θα την ανοίγετε και όταν χρειάζεται σκίαση, μπορεί να είναι κλειστή. Επιλέξτε μία κουρτίνα όπως η Das Home με κρίκους και σχεδιάκια σε διάφορα χρώματα για να δείτε κορυφαία αλλαγή στον χώρο σας. Συνδυάστε την κουρτίνα με ξύλινο κουρτινόξυλο για να φαίνεται πιο γλυκός ο χώρος σας. Οι διαστάσεις θα σας εξυπηρετήσουν σίγουρα!

Σετ σεντονάκια για κοριτσάκι και αγοράκι

idohgbifdhoi1 Η VIOPROS φέρνει στο κοριτσάκι σας υπέροχα βρεφικά σεντόνια με χαρούμενα ζωάκια και έκπτωση -20%. Κάνουν παρέα στο μωρό σας στον ύπνο του και σας δίνουν την ευκαιρία να διαμορφώσετε τέλεια το δωμάτιό του. Αποκτήστε το παραπάνω πολύ γλυκό σεντονάκι εδώ. idohgbifdhoi2 Μία τέλεια πρόταση για το αγοράκι σας είναι τα σεντόνια WELCOME BABY με λιονταράκια της ΚΕΝΤΙΑ. Η εκτύπωση έχει γίνει ψηφιακά για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα ώστε στο δωμάτιο του μικρού σας να επικρατεί πάντα το χρώμα. 100% cotton, η γνωστή ποιότητα της ΚΕΝΤΙΑ στην κούνια του. Ανακαλύψτε τα καλύτερα λευκά είδη στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ σε Προνομιακές τιμές, Δωρεάν μεταφορικά, Πληρωμή με όλους τους διαθέσιμους τρόπους. Βρείτε κι άλλα προϊόντα στην κατηγορία προίκα μωρού που θα καλύψουν όλες μα όλες τις βρεφικές ανάγκες του μωρού σας και του χώρου του με την καλύτερη ποιότητα. Επώνυμα brands σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.