Το καλοκαίρι είμαστε γενικότερα πιο χαλαρές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σταματάμε να ασχολούμαστε με την εμφάνισή μας. Τα μαλλιά μας αποτελούν σημαντικό ατού της εμφάνισής μας και το καλοκαίρι είναι κοινή παραδοχή ότι τα ταλαιπωρεί. Ο ήλιος, το αλάτι, το χλώριο επιβαρύνουν το χρώμα των μαλλιών και συχνά απογοητεύομαστε για την αλλοίωση της υφής και του χρώματός τους.

Διαβάστε, λοιπόν, τρεις συμβουλές που θα μας σώσουν όλες:

Κάντε ανταύγειες:

Οι ανταύγειες διαρκούν συνήθως πολύ περισσότερο από ένα ενιαίο χρώμα. Μεγαλύτερη διάρκεια θα έχεις αν οι ανταύγειες είναι πολύ λεπτές και όχι πολύ μακριά από το φυσικό σου χρώμα.

Ήλιος και χλώριο
Ο ήλιος και το χλώριο αποτελούν βασικούς εχθρούς των μαλλιών σου. Γι’ αυτό φρόντισε να χρησιμοποιείς ένα αντηλιακό μαλλιών όσο συχνά χρησιμοποιείς και το αντηλιακό στο σώμα σου. Αν συνηθίζεις να κολυμπάς συχνά σε πισίνα, τότε πρέπει να ξεβγάζεις αμέσως τα μαλλιά σου από το χλώριο..

Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά
Τα εξειδικευμένα σαμπουάν έχουν τελικά αποτέλεσμα. Για να έχει το αποτέλεσμα διάρκεια καλό θα είναι περνάς το σαμπουάν από τα μαλλιά μία φορά σε κάθε λούσιμο, μιας και το καλοκαίρι λούζεσαι αρκετές φορές την εβδομάδα.
Με αυτά τα απλά και χρήσιμα tips θα καταφέρεις να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου και να επισκευτείς τον κομμωτή σου μετά το τέλος του καλοκαιριού.