H Rilken λανσάρει τη σειρά Vademecum Bio, η μόνη πιστοποιημένη βιολογική σειρά οδοντοκρεμών, που μάλιστα διαθέτει στα κανάλια ευρείας διανομής!

Vademecum Bio -Η μόνη πιστοποιημένη βιολογική σειρά οδοντοκρεμών στα super markets!
Η σειρά Vademecum Bio είναι μια σειρά βιολογικών οδοντοκρεμών, αποτέλεσμα συνεργασίας με προμηθευτές που διαθέτουν ενεργά συστατικά τα οποία προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες.

Η φόρμουλα των προϊόντων της σειράς Vademecum Bio περιέχει βιολογικό τσάι και αιθέρια έλαια, ώστε να προσφέρει μια φυσική, αποτελεσματική φροντίδα, σεβόμενη τόσο τα δόντια και τη στοματική υγιεινή, όσο και το περιβάλλον.

Τα ενεργά συστατικά της σειράς Vademecum Bio περιλαμβάνουν, ακόμα, βιολογικά συστατικά όπως, λευκό και πράσινο τσάι, φυσικά αιθέρια έλαια μέντας και αιθυλική αλκοόλη.

Το 99% του συνόλου των συστατικών της σειράς Vademecum Bio είναι φυσικής προέλευσης, ενώ το 10% των συστατικών που περιλαμβάνονται στις οδοοντόκρεμες της σειράς προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες.

Η σειρά Vademecum Bio είναι πιστοποιημένη από δυο διεθνώς καταξιωμένους φορείς: τον ανεξάρτητο οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών καλλυντικών ECOCERT, που εγγυάται το σεβασμό του περιβάλλοντος στο σύνολο της αλυσίδας παραγωγής, το σεβασμό του καταναλωτή και την αξιοποίηση φυσικών ουσιών ανώτερης ποιότητας, καθώς και τη Γαλλική Επαγγελματική Ένωση Οικολογικών και Βιολογικών Καλλυντικών COSMEBIO, που είναι στην υπηρεσία των πραγματικών φυσικών καλλυντικών και σέβεται τις αρχές προστασίας των προϊόντων, των ατόμων, του περιβάλλοντος, της οικονομίας και της κοινωνίας.

Η σειρά Vademecum Bio περιλαμβάνει δυο οδοντόκρεμες. Η Vademecum Bio Complete Protection, που προσφέρει ολοκληρωμένη φυσική προστασία από την τερηδόνα, καταπολεμά τα βακτηρίδια που προκαλούν οδοντική πλάκα, προστατεύει τα ούλα και ενδυναμώνει τα δόντια. Η Vademecum Bio Natural Whitening προστατεύει από την τερηδόνα, καταπολεμά την οδοντική πλάκα και ταυτόχρονα λευκαίνει τα δόντια, χαρίζοντας αστραφτερά χαμόγελα!

Και τα δυο προϊόντα είναι διαθέσιμα στα κανάλια ευρείας διανομής, με προτεινόμενη λιανική τιμή 3,65 ευρώ.

Diadermine Bio Expertise- Η νέα, επώνυμη σειρά πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών!
H Rilken λανσάρει την Diadermine Bio Expertise, τη μόνη, πιστοποιημένη, επώνυμη βιολογική σειρά προϊόντων αντιγήρανσης, την οποία μάλιστα διαθέτει για πρώτη φορά στα κανάλια ευρείας διανομής!

Η νέα σειρά Diadermine Bio Expertise συνδυάζει την υψηλή αντιγηραντική δράση με βιολογικά συστατικά, όπως το εκχύλισμα σταφυλιών και τη φυτική retinyl, που επανορθώνουν τη σφριγηλότητα του δέρματος και μειώνουν τις ρυτίδες.

Τα ενεργά συστατικά της νέας σειράς Diadermine Bio Expertise περιλαμβάνουν, ακόμα, αγαπημένες και γνωστές για την αντιγηραντική τους δράση ουσίες, όπως αμυγδαλέλαιο, άμυλο Ταπιόκας, ροδόνερο, εκχύλισμα άνθους νεραντζιάς, βούτυρο καριτέ, εκχύλισμα Alfalfa, έλαιο ηλίανθου, καθώς και ανθόνερο τιλιάς και μέντας.

Το 99% του συνόλου των συστατικών της νέας σειράς Diadermine Bio Expertise είναι φυσικής προέλευσης, ενώ το 26% των συστατικών που περιλαμβάνονται στις κρέμες και το 11% των συστατικών των καθαριστικών προέρχονται από συστατικά βιολογικής καλλιέργειας.

Η νέα σειρά Diadermine Bio Expertise είναι η μόνη σειρά βιολογικών προϊόντων ευρείας διανομής, πιστοποιημένη από δυο διεθνώς καταξιωμένους φορείς: τον ανεξάρτητο οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών καλλυντικών ECOCERT, που εγγυάται το σεβασμό του περιβάλλοντος στο σύνολο της αλυσίδας παραγωγής, το σεβασμό του καταναλωτή και την αξιοποίηση φυσικών ουσιών ανώτερης ποιότητας, καθώς και τη Γαλλική Επαγγελματική Ένωση Οικολογικών και Βιολογικών Καλλυντικών COSMEBIO, που είναι στην υπηρεσία των πραγματικών φυσικών καλλυντικών και σέβεται τις αρχές προστασίας των προϊόντων, των ατόμων, του περιβάλλοντος, της οικονομίας και της κοινωνίας.

Η νέα σειρά Diadermine Bio Expertise περιλαμβάνει τρεις κρέμες: ημέρας, νύχτας & ματιών και δύο προϊόντα καθαρισμού-ντεμακιγιάζ, ένα σε μορφή σπρέι και ένα σε μορφή γαλακτώματος.