Μια γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς μήτρα πραγματοποίησε το όνειρό της να γίνει μητέρα με τη βοήθεια των γονιών της και της αδερφής της.

Η 31χρονη Faye Richards από το Ηνωμένο Βασίλειο πάσχει από μια σπάνια πάθηση που την άφησε χωρίς μήτρα αλλά ήθελε πάντα να αποκτήσει παιδί.

Richards2

Ο 41χρονος σύζυγός της έχει ήδη τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο αλλά δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά μια εξωσωματική γονιμοποίηση μέσω παρένθετης μητέρας για να αποκτήσουν και το δικό τους παιδί. Όμως, σαν απόλυτη ένδειξη αγάπης, η 28χρονη αδερφή της Kim Thomas έγινε παρένθετη μητέρα ενώ τα έξοδα της εξωσωματικής γονιμοποίησης ύψους 22.000 λιρών τα ανέλαβαν οι γονείς της.

Richards3

«Η Kim και εγώ ήμασταν πάντα πολύ κοντά αλλά όταν προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα εξεπλάγην. Ήταν η πιο γενναιόδωρη προσφορά που θα μπορούσε να μου έχει γίνει» λέει η ίδια.

Richards4

Η 28χρονη αδερφή της, μαμά ήδη ενός παιδιού αναφέρει πως αναγνώρισε πόσο σημαντικό ήταν για την αδερφή της να αποκτήσει ένα παιδί και θέλησε να την βοηθήσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Το αγοράκι γεννήθηκε το Μάιο και είναι τεσσάρων μηνών ενώ η γυναίκα δεν ξέρει πώς να ευχαριστήσει τους δικούς της για το δώρο που της έκαναν.

Richards5

«Κάθε φορά που κοιτάω το γιο μου αισθάνομαι τόσο τυχερή που η οικογένειά μου με βοήθησε να τον αποκτήσω» προσθέτει. Ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος ήταν για εκείνη όταν η αδερφή της έμεινε έγκυος και ενώ χαιρόταν, ήξερε ότι εκείνη δεν θα μπορέσει ποτέ να ζήσει τέτοιες στιγμές.

Απροσδόκητα όμως της συνέβη και δίνει το δικό της μήνυμα για την αδερφική αγάπη ευχαριστώντας την οικογένειά της.

Richards6 Richards7 Richards8 Richards9 Richards10 Richards11 Richards12