Όταν ο Τσαρλς Ντίκενς έγραφε την «Ιστορία δύο Πόλεων» η πασίγνωστη αρχή: «Ήταν οι καλύτερες μέρες, ήταν οι χειρότερες μέρες.», θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει την εορταστική περίοδο για τους γονείς. Γνωρίζουμε ότι η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μαγική, αλλά όταν υπάρχουν μικρά παιδιά, ας είμαστε ειλικρινείς οι γιορτές δεν είναι τόσο ανέμελες για τους γονείς αφού αλλάζουν πια οι προτεραιότητες και υπάρχει μια σειρά από παραδόσεις που πρέπει να ακολουθηθούν. Για παράδειγμα, η διακόσμηση του δέντρου δεν είναι μόνο διασκέδαση, αλλά και επικίνδυνη αποστολή, όταν υπάρχει ένα μικρό παιδί να τρέχει από δω κι από ‘κει. Ρίξτε μια προσεκτικότερη ματιά στο πώς ήταν οι χριστουγεννιάτικες διακοπές πριν και μετά τα παιδιά και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Όσον αφορά το μέλλον; Ελπίζουμε ότι θα περιλαμβάνει πολύ περισσότερο ύπνο!

Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου πριν τα παιδιά

Το δέντρο σας είχε μια πολύ συγκεκριμένη θέση, πολύ glamorous και πιθανότατα περιλάμβανε πολλά ακριβά, εύθραυστα γυάλινα στολίδια.

Η διακόσμηση του δέντρου τώρα

Μόνο το πάνω μέρος του δέντρου παραμένει στολισμένο με φωτάκια και παιχνίδια, για προφανείς λόγους σε όλους τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά. Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr