Καλοκαίρι μεταξύ άλλων σημαίνει και ξεγνοιασιά! Όταν η ζέστη χτυπάει κόκκινο είναι καλό να πιάνετε τα μαλλιά σας αλογοουρά.

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να είστε χτενισμένη από την παραλία μέχρι την νυχτερινή σας έξοδο. Εύκολα, απλά και ανέξοδα.

Υπάρχουν πολλά είδη αλογοουρών: περιποιημένη ψηλά ή χαμηλά, ανακατεμένη, βρεγμένη, στο πλάι. Ανάλογα με το στυλ σας, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει.

Για να πετύχετε μια περιποιημένη αλογοουρά, χαμηλά ή ψηλά, βάζετε αφρό και χτενίζετε πολύ καλά τα μαλλιά σας. Με την χτένα τα σπρώχνετε στο ύψος που θέλετε κρατώντας τα με το άλλο χέρι.

Στην ανακατεμένη αλογοουρά αφήνετε τα τσουλουφάκια των μπροστινών μαλλιών ελεύθερα να ακολουθήσουν τον δρόμο που θέλουν και πιάνετε τα υπόλοιπα ψηλά. Είναι ιδανική όταν έχετε αφέλειες.

Για να αποκτήσετε βρεγμένη αλογοουρά απλά περάστε τα μαλλιά με λίγο gel και πιάστε τα χαμηλά. H wet αλογοουρά σας είναι έτοιμη έτσι απλά.

Τέλος, η πλαγιαστή αλογοουρά αποτελεί το πιο trend χτένισμα του καλοκαιριού και ταυτόχρονα είναι και πολύ θηλυκό. Φέρτε τα μαλλιά σας στο πλάι και πιάστε τα. Ιδανικά στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι με λουλούδι και τραβήξτε πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Πηγή: myworld