Το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου, η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα Ladies Run ξεκίνησε ακριβώς όταν το χρονόμετρο έδειξε 10.00 και ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, με πανηγυρικό τρόπο,σε ατμόσφαιρα διάχυτης χαράς,  αίσθηση προσφοράς και ευγενούς άμιλλας από εκατοντάδες συμμετέχουσες!

Ένας soldout αγώνας…γένους θηλυκού, στον οποίο εκατοντάδες Ελληνίδες κάθε ηλικίας, επώνυμες και μη, ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, ώστε ο «Δεσμός» να ενισχύσει τις γυναίκες πρόσφυγες με είδη πρώτης ανάγκης!

Σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, αυτό του Αστέρα Βουλιαγμένης,  ακολουθώντας ένα μονοπάτι μέσα στο πράσινο του πευκοδάσους και το γαλάζιο της θάλασσας, οι υπέροχες δρομείς είχαν σύμμαχό τους το Φυσικό Μεταλλικό Νερό CONTREX. Το πολύτιμο νερό από τα γαλλικά βουνά των Βοσγίων, προσέφερε στις δρομείς μια ανάσα δροσιάς, τις ξεδίψασε, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και ευεξία στη στιγμή.

Το CONTREX, με τη μοναδική του σύσταση αφού είναι φυσικά πλούσιο σε Ασβέστιο και Μαγνήσιο, βοήθησε τις Ladies να αναπληρώνουν τα υγρά που έχαναν κατά τη διάρκεια του αγώνα και να διατηρήσουν το ρυθμό στο τρέξιμο τους, τους έδωσε την απαραίτητα ώθηση να κάνουν μερικά χιλιόμετρα παραπάνω, αλλά και ρύθμισε τη θερμοκρασία του σώματόςτους στα φυσιολογικά πλαίσια

Ο θεσμός του Ladies Run έκλεισε με τεράστια επιτυχία για 4η συνεχόμενη χρονιά και το CONTREX ήταν εκεί, ανεκτίμητος σύντροφος των θηλυκών δρομέων.

contrex2