Η Swarovski μεταμόρφωσε το Μιλάνο, την Ιταλική Πρωτεύουσα της Μόδας σε μια λαμπερή και γοητευτική πόλη με το πάρτι «Fashionation», που πραγματοποιήθηκε στο θρυλικό ιστορικό Palazzo Reale, όπου οι τυχεροί προσκεκλημένοι έζησαν ένα βράδυ γεμάτο μαγεία, μουσική και ποίηση.

Με οικοδεσπότη της βραδιάς τον Robert Buchbauer, μέλος της 5ης γενιάς της οικογένειας Swarovski, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Swarovski και διευθύνων σύμβουλος στον τομέα καταναλωτικών προϊόντων, η εκδήλωση απότισε φόρο τιμής στα εικονικά κομμάτια της ερχόμενης συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011/12 – «Wings of Fantasy».

Στο πάρτι, όπου παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν το διεθνές φήμης μοντέλο Naomi Campbell, πάνω από 700 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι και διασημότητες από όλο τον κόσμο, είχαν την ευκαιρία μέσα από τα μοντέρνα κοσμήματα, τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και τις εμπνευσμένες παραστάσεις, να ανακαλύψουν τον πλούσιο και λαμπερό κόσμο της Swarovski.

Ανάμεσα στις πολλές και διακεκριμένες διασημότητες που παρευρέθησαν ήταν και η Γαλλίδα ηθοποιός Vahina Giocante, τα top models Erin O’Connor και Ben Grimes από την Αγγλία, η ισπανίδα καλλονή Ariadne Artiles, το μοντέλο Julia Stegner από την Γερμανία, και η ιταλίδα μούσα της μόδας Anna Dello Russo. Ακόμη, πολλοί ήταν εκείνοι από το καλλιτεχνικό στερέωμα της Ιταλίας, που έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις φορώντας κοσμήματα και αξεσουάρ Swarovski!

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με την καταπληκτική ζωντανή παράσταση του διεθνούς καλλιτέχνη Mika, καθώς και με τις αποκλειστικές live εμφανίσεις των DJ Sophie Ellis Bextor και Skin.

Swarovski… συνεχίζει να χαρίζει λάμψη στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων!