Οι τάσεις στα νύχια είναι ένα από τα trending θέματα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεξαρτήτως εποχής. Με το χειμώνα και την εορταστική περίοδο να βρίσκονται προ των πυλών τη σκυτάλη παίρνουν οι πιο βαθιές αλλά και λαμπερές αποχρώσεις.

Από τα λαμπερά μανικιούρ μέχρι τα απλοϊκά στιλ που υιοθετούνται απ’ όσες είναι λάτρεις της αθόρυβης πολυτέλειας, η Iram Shelton, παγκόσμια πρέσβειρα της OPI, μίλησε στη Vogue για τις εξαιρετικά κολακευτικές τάσεις στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε τώρα.

Λάμψη και γκλίτερ

«Όταν πρόκειται για το χειμώνα, σκέφτομαι όλη τη γιορτινή διασκέδαση που συνοδεύει», λέει η nailfluencer του Instagram. «Η σκέψη μου είναι πάντα η λάμψη και η γοητεία. Με την περίοδο των πάρτι να πλησιάζει, δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να προσθέσω λίγη λάμψη, και ο αγαπημένος μου τρόπος για να το κάνω αυτό είναι να ενσωματώσω λίγη λάμψη στα μανικιούρ μου. Τα νύχια με χρώμιο ή γκλίτερ θα είναι μια δημοφιλής επιλογή. Είναι ο τέλειος συνδυασμός διασκέδασης αλλά και κομψότητας και μπορούν να φορεθούν είτε σε ολόκληρο το νύχι, είτε ως λεπτομέρεια. Ο αγαπημένος μου μίνιμαλ τρόπος για να εφαρμόσω λίγη λάμψη είναι να δημιουργήσω μια λεπτή γαλλική άκρη. Είναι διακριτικό αλλά τραβάει το μάτι».

Βαθύ και σκούρο

«Λατρεύω τις βαθύτερες αποχρώσεις για το χειμώνα και από ό,τι βλέπω από τα αιτήματα των πελατών και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα κόκκινα όπως το μπορντό του κρασιού και το ρουμπινί έχουν τώρα μεγάλη ζήτηση», λέει η Shelton».

Αποχρώσεις πολύτιμων πετρών

«Η αθόρυβη πολυτέλεια εξακολουθεί να είναι σε άνοδο. Τα συμπαγή χρώματα, όπως τα βαθιά κόκκινα, μπλε και πράσινα σε χρωματισμούς πολύτιμων πετρών, είναι μια ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν την ήσυχη πολυτέλεια. Κάνουν μια δήλωση χωρίς όλη τη φασαρία του nail art, ειδικά σε πιο κοντά νύχια».

Απλό nude

«Ένα απλό nude ή ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ είναι, επίσης, ένας τρόπος για να υιοθετήσει κανείς την ήρεμη πολυτέλεια. Έχει να κάνει με το να κάνεις μια δήλωση χωρίς να χρειάζεται να τραβήξεις την προσοχή στον εαυτό σου.