Μια 38χρονη μητέρα από τη Γιούτα σοκαρίστηκε με την αντίδραση που είχαν πολλοί χρήστες στα social media αναφορικά με μια ανάρτηση που έκανε και έδειχνε την τεράστια αγκαλιά στον 16χρονο γιο της πριν λίγο καιρό. Η Άμπερ Ράιτ μίλησε στο Today.com για την επίθεση που δέχτηκε από διάφορα «τρολ». «Ένας από τους καλύτερους φίλους μου κατέγραψε τη στιγμή που με πήρε ο Μπριξ αγκαλιά και σκέφτηκα ότι ήταν τόσο χαριτωμένη», είπε η Ράιτ, 38 ετών.

Στο κλιπ, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 9 εκατομμύρια φορές, η Ράιτ εμφανίζεται με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τη 16χρονη Μπρίξτον.

«Πλημμύριζα από περηφάνια για εκείνον. Ήμουν απλώς μια περήφανη μαμά που αγκάλιαζε το παιδί της» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ράιτ για το κλιπ που ανέβασε στο Instagram, όταν πήγε με άλλους συγγενείς να καμαρώσει τον γιο της να παίζει σε σχολικό αγώνα. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχαν άνθρωποι που θα μου έγραφαν ότι τον κακοποιώ σεξουαλικά, ότι τον αποπλανώ, ότι έπρεπε κάποιος να ειδοποιήσει την πρόνοια», είπε η γυναίκα.

Το βίντεο δείχνει την 38χρονη μητέρα να αγκαλιάζει σφιχτά το παιδί της, τυλίγοντας τα πόδια της γυρω του, μετά το τέλος του αγώνα, συγχαίροντάς τον για τη νίκη της ομάδας του. Εκείνη την εποχή, η Ράιτ είχε 1.500 ακόλουθους. Τώρα έχει περισσότερους από 19.000…

Η Ράιτ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Αυτό το αγόρι έχει και θα έχει πάντα την καρδιά μου. Όταν πλησίασα το μωρό μου για να το αγκαλιάσω μετά τον αγώνα, κατευθείαν με σήκωσε ψηλά και με κράτησε στην αγκαλιά του. Μπορεί να ήταν 20 δευτερόλεπτα, 30 δευτερόλεπτα, ένα λεπτό, δεν έχω ιδέα. Εκείνη τη στιγμή ο χρόνος σταμάτησε τελείως. Ειλικρινά δεν ξέρω τι καλό έχω κάνει για να μου αξίζεις, Μπριξ Ράιτ, αλλά είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή κάθε μέρας που σε έχω κοντά μου». Λίγη ώρα αργότερα δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία στην οποία πόζαραν χαμογελαστοί μαζί, γράφοντας «Μόνο… εκείνος».

Οι αναρτήσεις της 38χρονης προκάλεσαν έντονο σχολιασμό στα social media και το βίντεο έγινε γρήγορα viral. «Θα ήταν χαριτωμένο αν ήταν η κοπέλα του, όχι η μητέρα του», έγραψε ένας σχολιαστής. «Α, είσαι από ΑΥΤΕΣ τις μητέρες», συμπλήρωσε ένας άλλος. «Στη φωτογραφία φαίνεται σαν να καβαλάς τον γιο σου. Επίσης το ντύσιμό σου είναι υπερβολικά σέξι για σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου» πρόσθεσε ένας άλλος σχολιαστής. Η Ράιτ, δικαιολόγησε την στάση της λέγοντας πως προέρχεται από μια οικογένεια που είναι πολύ εκδηλωτική και γι αυτό αντέδρασε κατά αυτόν τον τρόπο «Απλώς έτσι είμαστε. Ο Μπριξ με σηκώνει στην αγκαλιά μου και με σφίγγει» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή. Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι η συγκεκριμένη αγκαλιά ήταν περισσότερο φορτισμένη συναισθηματικά απ’ ό,τι συνήθως, αλλά όχι για τους λόγους που θεωρούν τα «βρόμικα» μυαλά ορισμένων ανθρώπων.

Εκείνος ο αγώνας φούτμπολ ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για τη μητέρα και τον γιο της, αφού ήταν η πρώτην φορά που επετρέπη στον νεαρό να φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 44, όπως είχε ζητήσει ο ίδιος, για να τιμήσει τον πατέρα του που αυτοκτόνησε στις 4 Απριλίου του 2021.

Ο γιο της έσπευσε να υπερασπιστεί τη μητέρα του. «Η μητέρα μου είναι η ηρωίδα της ζωής μου. Απλώς τη σήκωσα στην αγκαλιά μου μετά τον αγώνα, δεν πήδηξε πάνω μου. Η μαμά μου είναι το μοναδικό άτομο που βρισκόταν πάντα στο πλευρό μου. Μεγάλωσα με έναν αλκοολικό πατέρα που ερχόταν και έφευγε όποτε ήθελε. Ήταν τέλειος όταν ήταν νηφάλιος όμως η προσωπικότητά του άλλαζε και γινόταν πιο σκοτεινή όταν έπινε… Ήταν η πρώτη φορά που με έβλεπε με αυτή τη φανέλα, γι’ αυτό ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για εμένα και για εκείνη. Ήταν απλώς μια μεγάλη αγκαλιά»», έγραψε ο γιος στο Instagram.